Naredna tri dana ovim znacima sledi susret koji menja zivot iz korena!

Naredna tri dana ovim znacima sledi susret koji menja zivot iz korena!

2023-09-12 0 By Admin

Naredna tri dana ovim znacima sledi  susret koji menja zivot iz korena!

OVAN

Naredna tri dana donose preokret. Od vas se ocekuje da se okrenete novim stvarima i da pronadjete neki novi cilj. Za sada mozete da se nadate  da cete ici za prioritetima.Vasa ljubav  ce da preovladava ovih dana, ali se morate okrenuti i obavezama.Obaveze cekaju samo da znate, i ne smete ih zanemariti.Sledi vam neocekivani susret sa starim drustvom.

 

BIK

Krajnje  je vreme da se okrenete nekoj zanimaciji i da znate  da je to prioritet.Za sada ste pomalo neodlucni sta da cinite trenutno i cemu da se okrenete. Vasa zelja je da malo putujete jer stalno nesto planirate, a nikako da plan sprovedete.Ovih dana konkretno isplanirajte sta cete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa sreca je sto ste uspeli nesto vazno, ali sada  su tek na redu brige. Upadate u velike obaveze planiranja i ne znate kako da se organizujete.Mnogo ste  optereceni, mada ne biste morali biti.Da biste odradjivali svoje obaveze na vreme, samo planirajte sve kako treba, bez opterecenja i pritiska.

 

RAK

I sami ste se previse opteretili, mada ste se i dosta predali celoj situaciji. Neke stvari nikako ne mozete da resite, jer nista nije do vas.Da jeste, vec biste ucinili sve da se stvari poprave. Zato izrazite nacin  kako da uticete na osobu koja koci da se sve dovede u red.  Jedan neobican i zanimljiv susret ce da uzburka vase srce.

 

LAV

Ponasajte se kao  da vas se ne tice nista, da bi vas partner uvideo sta treba preduzeti. Mnoge stvari se  mogu popraviti, ako postoji tolerancija. Do sada ste tolerisali samo vi, pa je vreme da se tolerancija oseti i sa druge strane. Naglasite partneru da mora da doprinese  vasoj  vezi razumevanjem, ili nista od vase veze. Naredna tri dana nece biti monotona.

 

DEVICA

Srce vam zivi u nadi da ce i vas konacno da nadje sreca. Sanjate susret sa srodnom dusom i susret koji menja ceo vas zivot iz korena. Mozda su bas ovi dani pravi dani da se desi  i vama.Malo se osvrnite oko sebe. Druzite se i krecite sto vise, pa vam se mozda i desi zeljeni susret i nova ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2