U naredna tri dana, za tri znaka stize poruka koja menja sve u njihovim zivotima!

U naredna tri dana, za tri znaka stize poruka koja menja sve u njihovim zivotima!

2023-09-10 0 By Admin

U naredna tri dana za ova tri znaka sledi poruka koja menja sve u njihovim zivotima!

OVAN

Mislite da bi jedna poruka sve promenila u vasem zivotu,ali nece biti. Samo vam se cini tako da bi  se moglo tako nesto desiti. Da bi se menjalo nesto znacajnije u vasem zivotu, nece vam pomoci samo poruka. Sami morate da se pokrenete i da odredite sta bi to moglo biti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ljubav bi vam mogla dati krila i jedna poruka od odredjene osobe.Jasno je svima od koga je cekate, i cijim se porukama  nadate.To je svima dobro poznato, samo se vi pravite ravnodusnim.Kao da se plasite da priznate osecanja koja vam se kriju u srcu.Ne ignorisite ljubav jedne osobe.

 

BLIZANCI

Mnogo ste optereceni i osecate da vas obaveze pritiskaju.Niste obavezni nekim rokovima da odradite obaveze, pa zasto ste toliko nervozni?Zasto sami sebi dajete pritisak kao da se plasite da necete sve postici?Niko vas ne uslovljava, pa zato  sami sebi pravite plan i budite opusteni.

 

RAK

Osecate da ste u vrlo komplikovanoj situaciji i ona vas cini nerasplozenim.Ako znate da nista ne mozete sami da menjate, zasto je nervoza samo vasa?Vreme je da se i vas partner zapita sta vam je ciniti, i sta bi on morao da preduzme da se stvari resavaju na najbolji nacin.

 

LAV

Imate osecaj da vam se ovih dana moze da posreci, cak i ako ne vidite neke sanse.Osecate da bi jedna poruka mogla da promeni mnogo toga u vasem zivotu.I mada ste u beznadeznoj situaciji, i mislite da nema sanse, iznenadicete se! Stici ce vam poruka koja sve menja u vasem zivotu.

 

DEVICA

Odredite neke licne zelje i vidite sta bi vam bili prioriteti za ove dane.Od vas se ceka da budete spremni  da se jasno izjasnite sta biste zeleli i sta biste mogli.Neka vas srce vodi podjednako kao sto vas vodi i vas razum. Mozda je to najbolji nacin da ovih dana nista ne zapostavite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2