Petak,subota i nedelja:Kolo srece se okrece,slede prijatna iznenadjenja!

Petak,subota i nedelja:Kolo srece se okrece,slede prijatna iznenadjenja!

2023-09-14 0 By Admin

Kolo srece se okrece  jer slede prijatna iznenadjenja ovim znacima!

OVAN

Slede dani za promene. Vec ste se ponadali da ce sve biti bolje i da vam se moze posreciti. Kako govori vasa situacija, necete dugo  moci da se okrenete nekim novim koracima. Za sada se okrenite obavezama i cekajte neko bolje vreme da se okrene kolo srece. Rad i red ce vam sada pomoci da se koncentrisete na posao.Iznenadjenja ce zaostati, bar za sada.

 

BIK

Od vas zavisi skoro sve, mada ce malo udela imati i bliznji. Pokazite da ste spremni da ucinite neke vece korake koji ce biti i odlucni i ozbiljni. Vreme je da se pokazete da ste na visini zadatka i da znate  sta vam je ciniti. Svakako da svaku odluku morate doneti sami. Sami sebi priredite iznenadjenje.

 

BLIZANCI

Ne znate da se skoncentrisete na prioritene stvari, pa ste zbunjeni, i pod pritiskom.Pretrpani ste obavezama i ne znate sta cete pre. Zato dobro razmislite da morate ici nekim redom.Mada vam je sve prioritetno, ima vaznije od vaznoga. Obaveze nece pobeci, pa idite nekim redom i polako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dobro se snalazite  mada ni sami ne znate kako.Osecate  da su sve oci uperene u vas i da se od vas ocekuje najvise.Mozda je vreme da usledi prijatno iznenadjenje koje ce vam prirediti  vasi bliznji.Zasluzili ste da se i vama okrene kolo srece i da konacno malo predahnete. Slede bitna desavanja.

 

LAV

Vasa je sreca u jednom liku, kao i sve sto se srecom zove.Vreme je da se  priblizite toj osobi i kako god znate da joj pokazete da vam je stalo do nje.Osecate da je volite, i da je vreme  da se okrene kolo srece na vasu stranu.Stranu zajednistva i obostrane ljubavi koja je vec sada iskrena i jaka.

 

DEVICA

Vec ste srecni sto imate  poverenje u jednu osobu i mozete da joj se pozalite.Kako to da do sada niste znali,jer biste sebi ustedeli  pola brige.Kada se podele brige sa nekim, mnogo je lakse,a vi ste tek sada shvatili  sa kime ih mozete deliti.Vase price od poverenja ne zna niko osim vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2