Petak,subota i nedelja:Kolo srece se okrece,slede prijatna iznenadjenja!

Petak,subota i nedelja:Kolo srece se okrece,slede prijatna iznenadjenja!

2023-09-14 0 By Admin

VAGA

Osecate veliki pritisak okoline zbog  osobe koja vam se dopada.Nije vam jasno zasto se drugi mesaju, i sta im smeta, ako vama ne smeta bas nista! Misleci da im nesto smeta kod one u koju ste zaljubljeni, ne shvatate da im smetate vi.Okrece se vase kolo srece na bolje, i to im smeta!

 

SKORPIJA

Za sada ste hiper aktivni i dosta ste raspolozeni.Ovih dana cete morati da slavite ono u cemu ste uspeli.Vreme je da sagledate odakle vam stize sreca i sta je ono  sto bi vasu srecu moglo da upotpuni. Mozda jedno prijatno iznenadjenje od strane jednog posebnog lika.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Rado biste da se zna i sta hocete i sta mozete, ali nikako da odredite pravac.Sve konce vam je pomrsila jedna vodolija i ne znate kako da se osecate.Nesto biste konkretno da  menjate u svome zivoitu, ali kako, ako vam ona ne pruzi sansu?Ne cekajte tu priliku, ucinite sve da vam se prilika desi.

 

JARAC

Vec vas je opcinila jedna riba, na iznenadjenje i vase i vasih bliznjih.Kao da vam je ukrala srce i stalno ste u mislima sa njom.Radujte se sto je tako, jer verujte da vam sa njom sledi sreca.Zvezde su htele da vam se spoje sudbine i da vam se okrene kolo srece zajednickim zeljama. Slede iznenadjenja.

 

VODOLIJA

Jedino sto ste uocili jesu cesti pogledi jednog strelca.Koliko je zainteresovan za vas, ni sami ne znate.On ocekuje da  ga vi podsetite i ucinite prvi korak, a vi cekate da vam on pruzi priliku.Ucinite nesto konkretno da se okrenete jedno drugome i dajte sansu da otpocne vasa veza.

 

RIBE

Osecate da se zaljubljujete u jednog jarca i iz dana u dan, sve vise ga volite.Ovih dana cete saznati da se i on oseca isto, i da ste sudjeni jedno drugome. Vreme je da se  kolo srece okrene  u pravcu vasih iskrenih osecanja.I da shvatite da  cete zajedno uvewk biti najjaci i najlepsi par.

 

Stranice: 1 2