Cetvrtak,petak i subota:Tri dana za srecu i srecne sate, ali ne svim znacima!

Cetvrtak,petak i subota:Tri dana za srecu i srecne sate, ali ne svim znacima!

2023-09-13 0 By Admin

Tokom naredna sedamdeset dva sata su tri dana za srecu i srecne sate, ali ne svim znacima!

OVAN

Pred vama su  naredna sedamdeset dva sata i mozda bi mogli biti dani za srecu.Zasto ne i za srecne sate, znajuci da ste ih zasluzili?Da li ce tako da bude zavisice od vaseg raspolozenja, a ono opet od jednoga raka. Probajte da delujete na njega u nekom trenutku kako biste  ga konacno osvojili.

 

BIK

Mozda ste se previse povukli i previse se zatvarate u svoj svet.Moracete da se malo vise druzite i da budete korisni i sebi i drugima. Bliznjima zadajete  velike brige, a sebi ste uskratili radost zivljenja tako sto ste se zavukli u svoje  odaje. I mislite da cete moci da vratite srecne dane kada je neko bio pored vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nista od vasih velikih planova za naredna tri dana.Ono sto ste mislili da cete lako, vi vec vidite da je daleko teze. Ipak nemate razlog da se nervozite, jer zasto postoje prijatelji? Tacno znate da u svakoj situaciji na jednog mozete da racunate.

 

RAK

Udruzeni sa jednom devicom, mozete uspeti da resite probleme.Podelite i svoje brige, i svoje strahove sa njom.Nemojte misliti da ih ona nema, samo zato sto se tako i ponasa.Verujte da nema zivog coveka koji ih nema, samo je pitanje da li ih krije ili ne!

 

LAV

Vec ste se zainatili i okrenuli ste glavu od jedne osobe, misleci da joj napakostite.Vi je volite, samo mislite da cete zgaziti ponos ako joj to priznate.Radje biste i patili, nego priznali da greska nije samo vasa, vec i njena. Ponos vam koci put ka sreci, i dok ga se ne resite, ne racunajte na nju!

 

DEVICA

Jedan rak vas voli, ali cini kao da ne zna da pokaze osecanja.Kada  bi sa vama podelio sve probleme, misli  i strahove, mozda biste bili  pravi par! Mozda bas onaj koji bi bio uzor svima i kojeg bi posmatrali sa ljubomorom. Ucinite nesto po pitanju emocija!Dani za srecu i srecni sati ne moraju biti daleko.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2