Nedelja,ponedeljak i utorak:Sledi odluka koja menja sve u zivotu ovog znaka!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Sledi odluka koja menja sve u zivotu ovog znaka!

2023-09-16 0 By Admin

 Odluka koja menja sve u zivotu ovog znaka  dolazi na red!

OVAN

Vreme je da se zna sta biste vi dalje i koja je vasa  odluka.Od vas se ocekuje da budete  svesni svojih prilika i da se tako i postavite. Probajte da budete svesni sta biste mogli da popravite i kako biste mogli doprineti boljoj situaciji.Nije sve u radu, morate se dokazivati svaki dan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Svesni ste da vase prilike  nemaju sanse da se poprave i da morate traziti resenje. Za sada ne vodi nicemu i morate sami da nesto okrenete u svome zivotu.Bice vam ponudjena sansa i  gledajte da se okrenete ozbiljnim odlukama.Ako biste pristali da iskoristite sansu, bila bi to odluka koja menja sve u vasem zivotu.

 

BLIZANCI

Osecate veliki premor jer ste prethodne dane nadmasili sebe.Radili ste  vise nego ste i mogli i smeli.Sad se usmerite  da malo predahnete jer vas ceka jos vise obaveza.Dani koji slede nametace vam obaveze sami od sebe. Ono sto vas ceka ne moze zahtevati nikakvo odlaganje na duze vreme.

 

RAK

Rado biste da pomognete jednoj osobi, ali neke stvari ne zavise samo od vas.Ne biste da se namecete za pomoc sami. Ona kojoj je potrebna, suvise je ponosna da vam pomoc trazi. Gledajte da olaksate obomu i da se zna  da morate naci resenje. Zajedno smo uvek jaci!

 

LAV

Budite  odlucni sta cete dalje, jer se samo ceka na vas.Jedna osoba bi da se miri sa vama, i morate joj dati sansu.Ako ni zbog cega drugoga, onda  bar u ime ljubavi kakvu ste imali.Ako vas ponos koci, pustite na volju srcu.Odluka srca bi mogla da bude odluka koja menja vase zivote iz korena.

 

DEVICA

Mnogo ste umorni i naredne dane zelite da se malo odmorite.Mogli biste  da to vreme provedete sa  osobom do koje vam je stalo.Ona se  zainatila  da ste je zapostavili, ali samo svojom voljom.Kako da joj dokazete da morate raditi jer vas posao tera napred? I da vam je stalo do nje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2