Nedelja,ponedeljak i utorak:Sledi odluka koja menja sve u zivotu ovog znaka!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Sledi odluka koja menja sve u zivotu ovog znaka!

2023-09-16 0 By Admin

VAGA

Odluka koja bi promenila ceo vas zivot, bila bi odluka vaseg srca. Zasto oklevate da vas nadje jedan novi pravac?  Ako biste ucinili prvi korak  vezan za vase radno polje, mogli biste uspeti.Vasa bi sreca mogla da bude jako lepa, samo ako biste se malo ohrabrili i bili odlucniji.

 

SKORPIJA

Pokusajte da se radujete  i da u svemu nadjete smisao. Ovo ce biti dani koji ce vas moci radovati.Sledi vam nesto lepo i  gledajte da budete u lepom drustvu.Vec ste pustili da vas  nervoza uzme pod svoje, pa je red da se vrati pozitivna energija.Druzite se sa veselimljudimaovih dana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa ljubav ce  da napreduje i konacno sledi sreca na emotivnom planu. Ako ste i bili nespremni  da udjete u novu vezu,ovih dana cete uciniti presedan.Jedan novi susret ce vam dati krila i budite spremni da  volite ponovo.Bice ovo dani nove srece  za vas i vase voljeno bice.

 

JARAC

Ako se radujete sreci jedne osobe, znace da je volite i da joj niste zavidni.Inace je ovih dana  ubedjena da ste  zavidni i da gajite ljubomoru  prema njenoj sreci.Ucinite nesto da joj pokazete da ste joj prijatelj, i da su drugi ucinili da veruje u lazi. Uverite je u iskrenost i namera i svojih prijateljskih osecanja.

 

VODOLIJA

Budite jasni sta se desava i sta biste mogli da ucinite da desavanja krenu na bolje.Odredite svoje smernice i budite svesni  svojih pozicija.Delujte onako kako vam prilike dozvoljavaju i ucinite sve da  se te prilike znatno poprave. Neko bi vam pomogao, ali  ceka na vase korake, pa ce onda delovati.

 

RIBE

Morate znati da jedna jedina  odluka sve menja u vasem zivotu. Okrenite se ka sreci  jer samo donosenjem odluke idete ka njoj.Do sada vas je neko sprecavao da se borite za nekog ko vam je u srcu Ignorisite sve, pa cak i bliznje kako vam se niko ne bi mesao.

Stranice: 1 2