Naredna tri dana:Rakovi se bore sa suzama,Blizanci sa nervozom,a ovaj zodijak ce se izboriti za ljubav svog zivota!

Naredna tri dana:Rakovi se bore sa suzama,Blizanci sa nervozom,a ovaj zodijak ce se izboriti za ljubav svog zivota!

2023-09-17 0 By Admin

Naredna tri dana jedni se bore sa nervozom,jedni sa suzama,a jedan  za ljubav svoga zivota…

OVAN

Mozda su ovo pravi dani za prave stvari, a to su vase sanse  za ljubav svoga zivota. Budite dovoljno mudri da ih prepoznate,ali i dovoljno hrabri, da ih iskoristite.Nikad se ne zna sta nosi novi dan, a vama moze doneti srecu.Samo tezite ka njoj, svom svojom snagom!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Morate se koncentrisati na vazne stvari jer ste ih mnogo propustili.Stoji da necete moci nadoknaditi mnogo toga, ali cete moci da pokusate.Zato se usmerite svojim snagama srca, i obratite paznju na jednu osobu.Tek vam sledi iznenadjenje koje niste ocekivali,mozda i ljubav!

 

BLIZANCI

Srce vas vuce  levo desno, a razum vam pravi haos u glavi.Prethodni dani su bili losi i ovi ce vam biti stresni.Borite se sa nervozom i ne date nikome  da vas rastereti.To bi rado zeleo jedan rak, a vi ne znate zasto. Nemate sta razmisljati, svidjate mu se i to je ocigledno da prema vama oseca ljubav.

 

RAK

Borite se sa suzama koje vas guse zbog nekih promasenih prilika.I ne samo zbog toga, vec i zbog  osobe koja nikako da vas razume. Volite je srcem, ali ne znate to da pokazete.Ne tugujte zbog onih koji to ne znaju da cene, vec se radujte zbog onih koji ce vas ceniti i voleti.Prava ljubav vek nadje svoj put.

 

LAV

Ljubav osobe koju volite, pocinje da bledi, a vas muci neizvesnost.Vreme je da ove dane iskoristite i znate sta mozete ocekivati.Ako ima jos bar malo osecanja ljubavi, probajte da spasite brod.Ako osecanja  nestaju iz vaseg srca, vec znate sta vam je ciniti.

 

DEVICA

Niste ni svesni  da sledi susret sa osobom koja ce postati ljubav vaseg zivota.Vreme je da se zabavite sa srecom koja vas ceka.Zaljubicete se u momentu i ovo ce biti dani za pocetak vase nove ljubavi.Vreme je pred vama, a u tom vremenu vasa ce ljubav postati trn u oku ljubomornih na vasu srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2