Tokom sedmice ovim znacima moguce su prave ljubavi,a jednom znaku vencanje!

Tokom sedmice ovim znacima moguce su prave ljubavi,a jednom znaku vencanje!

2023-09-18 0 By Admin

Tokom sedmice  ce biti dani za idealne veze  ovim znacima,a jednom vencanje!

OVAN

Tokom sedmice se pruzaju razne mogucnosti, pa i moguce idealne veze.Sta li ce biti ono sto ce se vama desavati, i hocete li vi imati vise srece?Nikad se ne zna sta nose novi dani sa sobom.Ali kako zvezde vec vide, vama donose novu ljubav koja samo sto vas nije snasla.

 

BIK

Tokom sedmice cete imati nove planove, pa zasto da se ne uvrstite i u plan odmora?Pred vama su pravi dani da skupite snage za nove poslove, ali i da upoznate jednu osobu.Ako ste izgubili volju za sve, verujte da  ce vam je jedna osoba ponovo vratiti. Vratice vam veru u ljubav i volju za zivot kao pre!

 

BLIZANCI

Tokom sedmice ste vec planirali mnogo toga, ali vam nece ici po planu.Za sada cete neke planove morati da ostavite na cekanju i da idete za drugim.Imate vi i jos nesto mimo planova, pa cinite sto stignete.Cak i one neplanske obaveze, dobro ce doci samo ako budete imali snage i vremena.

 

RAK

Tokom sedmice cete imati mogucnost susreta sa raznim osobama. Jedna odredjena osoba ce vam zapasti za oko i od vas se ceka da znate sta preduzeti. Posto ni ona nece biti ravnodusna prema vama, postoji mogucnost idealne veze. Ne oklevajte da pokazete svoja trenutna osecanja.

 

LAV

Tokom sedmice imate plan da jednu osobu ostavite u proslosti. Ako ste joj se do sada imalo nadali, vreme je da znate  da je to zavrsena prica. Nemojte da samo ostanete na recima, neka to bude vasa definitivna odluka da ste zavrsili sa prosloscu. I da krecete dalje. Davno ste trebali okrenuti list i traziti novu srecu.

 

DEVICA

Tokom sedmice cete cutati, jer cuti i vama bliska osoba. Cak i da se brinete za njeno cutanje, nemojte to pokazati da vidi. Neka se i ona oglasi i neka pokaze da je i njoj stalo do vas, i da je boli vasa udaljenost. Ako ona ima ponos, imate ga i vi, pa necete da se uvek vi prvi namecete  kada su reci u pitanju.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2