Utorak,sreda i cetvrtak:Dani za konacna resenja i emotivnu srecu!

Utorak,sreda i cetvrtak:Dani za konacna resenja i emotivnu srecu!

2023-09-18 0 By Admin

 Ovo ce biti dani za konacna resenja i za emotivnu srecu, pa  otkrijte da li pomenuto vazi i za vas!

OVAN

Mozda ce ovi dani pred vama morati da donesu konacna resenja i emotivnu srecu.Ipak da li ce ta resenja biti definitivne odluke, ili vam se samo tako cini?Da li cete nesto da preduzmete po pitanju  toga, ili ce to za sada ostati samo vase zelje?Sve je do vas, a konacna resenja cekaju.

 

BIK

Ovih dana morate uciniti nesto da se stvari menjaju na bolje. Samo ce to biti jedini nacin da ispadnete iz kolotecine. Nemojte da ste na kraju srca i sebi i drugima, vec se potrudite za svoju srecu. Znajte da sreca ne dolazi sama ako je ne trazite i ne stvorite upornocu i odricanjem.

 

BLIZANCI

Vec ste zauzeti svojim obavezama i zbog njih nocima ne spavate. Sve bi vam bilo lakse da nemate problem sa jednom bliskom osobom.Nikako da sredite svoje nesuglasice i da premostite jaz izmedju vas.Vase  bice nikako da se miri da ste upali u neprilike sa tako bliskom osobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Za emotivnu srecu ce vam trebati daleko vise i snage da se izborite, i hrabrosti. Idete korak napred, pa se vratite nazad za toliko Nazad se ne smete osvrtati, vec svim snagama cinite sve sto je do vas.Ne gledajte koliko partner  cini za vasu vezu.Sve dok merite, uvek cete donosti pogresan zakljucak.

 

LAV

Vreme je za konacna resenja i cinite nesto sto vec morate.Mnoge neresene situacije imate, a da o tome i ne mislite.Vreme je da  uvidite greske, i da shvatite sta bi bila konacna resenja za  vasu emotivnu srecu.Od vas se ocekuje da pokazete volju da menjate stvari.

 

DEVICA

Mozda biste mogli da ucinite nesto da ovi dani  budu u vasem znaku. Zato se ohrabrite i ucinite sve sto vam se moze.Samo koristite povoljne sanse kako biste dosli nasli konacna resenja  za ono sto ceka.Vama ce dobro doci za emotivnu srecu jedan odlucan korak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2