Tokom sedmice ovim znacima moguce su prave ljubavi,a jednom znaku vencanje!

Tokom sedmice ovim znacima moguce su prave ljubavi,a jednom znaku vencanje!

2023-09-18 0 By Admin

VAGA

Tokom sedmice postoji vasa sansa da se okrenete novim koracima. Bice to nesto jako lepo, jer vam sledi pocetak nove idealne veze. Bice to kao da ste sreli srodnu dusu u jednome danu i resili u momentu da vam popuni sve praznine u vasem zivotu.

 

SKORPIJA

Tokom sedmice cete pokusavati da pomognete jednoj bliskoj osobi. Od nje ce da zavisi da li cete uspeti da savladate sve prepreke do cilja. Cilj vam je zajednicki, mada necete lako doci do njega. Bez obzira na sve, desice vam se da niste svesni koliko prepreka stoji do srece.

 

STRELAC

Tokom sedmice  vas ceka mogucnost vencanja, pa razmislite o svemu. Postoji neko ciji prsten vec odavno zelite.U momentu kada vam bude ponudjen, vi cete se jednostavno zbuniti i necete znati sta ciniti. Zar je tako tesko da odgonetnete osecanja kad vas dovedu pred svrsen cin?Jesu li osecanja obostrana ili vam se samo cini da jesu?

 

JARAC

Tokom sedmice cete se uveriti koliko ste bili u zabludi. Naivno ste verovali jednoj osobi koja vas je simpatisala.Vreme je da shvatite da vas je ocarala, pa razocarala, jer je samo flertovala sa vama. Obratite paznju na nekog u blizini. Zeli da vam pridje po svaku cenu.

 

VODOLIJA

Tokom sedmice planirate nebrojene obaveze, ali necete moci sve sami. Moracete ih podeliti  sa jednim rakom.Gledajte da idete sa vaznijim stvarima i da ne zurite. Ne morate, a i necete moci sve obaveze da uvrstite u jednu sedmicu. Najpametnije je da ih rasporedite, tako da niko od vas  ne bude opterecen previse.

 

RIBE

Tokom sedmice se vasi snovi pretvaraju u vase korake. Resili ste saznati da razgranicite sa osecanjima jedne osobe i tacno saznate da li vas voli, a i koliko. Onim sto planirate uciniti, prvo cete iznenaditi sebe, ali i odredjenu osobu. Bice to pravo vreme da se osecanja pokazu i da ugledaju videlo dana bez glume. Onakva kakva jesu, bilo da su iskrena ili lazna.

Stranice: 1 2