Naredna tri dana ce doneti nove radosti i nove korake, ali i novcanu srecu jednom zodijaku!

Naredna tri dana ce doneti nove radosti i nove korake, ali i novcanu srecu jednom zodijaku!

2023-09-19 0 By Admin

VAGA

Naredna tri dana cete morati biti na visini zadatka.Pokazite da mozete ispuniti ocekivanja jedne skorpije.Nije samo da od vas ocekuje mnogo,vec zeli da joj se nadjete u blizini. Spojio vas je posao i mada ste racunali samo na posao, bicete iznenadjeni. Ponece vas  osecanja jer cete se u momentu zaljubiti jedno u drugo.

 

SKORPIJA

Vreme je da zbacite masku iza koje se skrivate.Prema jednoj osobi osecate ljubav, a u stvari se krijete iza radnih obaveza. Glumite solidarnog kolegu,a u stvari samo trazite nacin da joj budete blizu.Ovih dana cete morati da se otvorite i pokazete da vam je stalo do nje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Cekate na nove korake, pa sa njima i na nove radosti. Ovih dana cete imati priliku da cinite nesto po svojoj volji.Ne morate da cekate sta ce se desavati, nego nesto i sami predvidite. Ako su to losa desavanja, sprecite ih ili bar ublazite. Ako su lepa, cekajte ih sa radoscu.

 

JARAC

Vase srce ide ka jednoj ribi i rado biste joj prisli. Ne znate kako se ona oseca u vasem drustvu,a rado biste da joj budete drustvo.Vase zelje idu u smeru ljubavi koja vas ceka i koja bi mogla da se ostvari. Pokazite da cete odmah poceti sa realizacijom. Vec ste oboje protracili mnogo vremena.

 

VODOLIJA

Cekate novu  sansu, i svoju novcanu srecu, a znate da vas nece. Kao da uvek dolazi drugima, uvek vas zaobilazeci. Verujte da vam se nece desiti bez dobre poslovne sanse. Zato se okrenite u smeru osobe koja vam je ranije mogla dati sansu da uspete.Ako ste onda bili nezainteresovani, sada  se mozete zainteresovati.

 

RIBE

Jedan lepi jarac ce zeleti da vam uskoro pridje.Do sada ste se mogli da ga posmatrate izdaleka, nadajuci se da ce vas udostojiti paznje. Od vas se ceka da sada budete  spremni na novu emotivnu vezu. Vreme je da se prepoznate i da se zna sta vam je ciniti.Vreme je da shvatite da vas ceka nova ljubav na pomolu.

Stranice: 1 2