Petak,subota i nedelja:Savrsena prilika za ove znakove zodijaka!

Petak,subota i nedelja:Savrsena prilika za ove znakove zodijaka!

2023-09-21 0 By Admin

U danima odmora ukazace se savrsena prilika ovim znacima!

OVAN

Dani odmora mogu da donesu svega,pa zasto da i vama ne usledi savrsena sansa?Vec odavno prizeljkujete da vam se nesto takvo i desi.Jedino na sta niste racunali bice vasa hrabrost da  je iskoristite ,ako vam se ukaze.Da li cete je imati, i u pravom casu okrenuti kolo srece?

 

BIK

Necete znati sta da ocekujete, a i ne nadate se necemu posebnom. Zasto ste toliko postali ravnodusni na sve, da nemate nikakve zelje?Morali biste naci neke prioritete i tacno znati sta hocete i sta biste mogli.Ovi ce dani za vas biti beznacajni.

 

BLIZANCI

Previse mislite i brzate sa planovima, a mogli biste ih rasporediti.Odredite neke stvari za danas, neke za sutra.Mogli biste ove dane da odmorite umesto sto brzate, i zurite.Umesto sto ne znate gde ste, mogli biste da znate da je jedna osoba savrsena prilika za vas.

 

RAK

Trebate  znati da je sve sto zelite ovisno o nekim osobama i mnogim okolnostima.Nije samo do toga da biste  znali kako da resite brigu koja vam se namece.Nemate volje da cekate da vam se pospese neki putevi, vec ocajavate da vas nece sreca.

 

LAV

Verujete da vas nece sreca u ljubavi, ali se varate.Tek cete se radovati jer ce vam se ovih dana ukazati savrsena prilika.Ceka vas sreca ako je prepoznate u liku jedne osobe.Ona vas odavno posmatra i ceka pravi trenutak da se sretnete oci u oci.I to ce se vrlo lako desiti, a da i ne sanjate da hoce.

 

DEVICA

Mogli biste da odmorite mnogo vise, ali vam se nece dati.Imate obavezu prema partneru i morate biti u drustvu koje ne podnosite.Cinicete to samo da partnera ispostujete, i na to gledate kao na obavezu.Razmislite da bi vam neko od njih mogao biti stepenica na lestvi drustvenog uspeha.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2