Naredna tri dana-samo za tri znaka stize vazna poruka!

Naredna tri dana-samo za tri znaka stize vazna poruka!

2023-09-22 0 By Admin

Naredna tri dana bice rezervisana za tri znaka jer svakom od njih stize vazna poruka!

OVAN

Naredna tri dana samo ocekujete da vam stigne vazna poruka. Sve vase misli ce biti vezane za vasa ocekivanja. Mozda je za vas daleko bolje da se ne nadate mnogo.Tako ce vam biti daleko teze, ako se vase nade ne ostvare i ne ispune se vasa ocekivanja.

 

BIK

Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i konacno ucinite prvi odlucan korak.Sami cete sebi da se smejete ako ne ucinite nista.Ne mora niko da vam kaze da ste zapali u camotinju i da se iz nje morate cupati.U naredna tri dana to morate i sami da uvidite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vec ste u ocekivanju poruke od jedne posebne osobe.Kao da ocekujete da vam vazna poruka nece biti na korist, pa stalno se osvrcete cekajuci sta ce se desiti.Ovih dana ste imali i lepih desavanja, pa cak i da poruka ne bude zeljena, ne zalite.Sad malo lepih stvari i drugima.

 

RAK

Odavno cekate na neke osobe, a obaveze se samo gomilaju.Vreme je da budete spremni da se sami usmerite ka njima.Cekajuci na pojedine osobe, samo zapadate u corsokak i gomilanje obaveza.Mada to nije vas posao, ipak  cete morati da prionete da sami odradite sve poslove sami.

 

LAV

Cekaju vas vazne stvari koje morate da zavrsite,a jedna vazna poruka samo sto nije stigla.Zato se malo ubrzajte i  dajte snage  da zavrsite ono sto ceka. Tako cete poruku primiti sa uvazavanjem i radoscu, i moci cete se posvetiti novim  ciljevima.Onome o cemu ste snili.

 

DEVICA

Mozda ocekujete radost zbog predstojecih dana, jer ste puni nade.Vase se srce ispunilo nadom da cete uspeti u svojim planovima.Vezani su za jednu osobu zbog koje vam kuca srce i rado biste da vam kuca zauvek.Mozda i imate sanse jer vazna poruka sto ce vam stici, svakako da menja ceo vas zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2