Petak,subota i nedelja:Savrsena prilika za ove znakove zodijaka!

Petak,subota i nedelja:Savrsena prilika za ove znakove zodijaka!

2023-09-21 0 By Admin

VAGA

Savrsena prilika u zadnjem radnom danu u sedmici, iznenadice vas I kada ste vec kod prijatnog iznenadjenja, znajte da ce vas istovremeno i obradovati. Bice to savrsena prilika da zavrsite obaveze i planirate kraci odmor.A za pratioca, kao ugodno drustvo, nudi vam se jedan lepi strelac.

 

SKORPIJA

Sami cete sebi da zapetljate situaciju, umesto da sve idete razumno.Neko vas posmatra i vidi da licno komplikujete situaciju, umesto da budete stalozeni.Vi kao da ne znate laksi put do cilja,no uvek idete tezim  i duzim. Zelite dugotrajnu srecu, a veze na kratke staze izbegavate za sada!

 

STRELAC

Odavno ste primetili jednu vagu i sada cete da joj se pridruzite.Konacno je pred vama savrsena prilika da joj kazete sve sto osecate i sta zelite.Ako ste se pravdali pogresnim trenutkom, ovih dana cete imati vreme kao stvoreno da joj izjavite ljubav.Bicete joj drustvo tokom jednog kraceg puta.

 

JARAC

I ne verujete da zivite u laznoj nadi a radujete se zbog jedne veze.Tek ce vas  snaci los momenat kada cete morati da bolje sagledate sve oko sebe.Zabolece vas saznanje da ste bili u zabludi i da je sve sama varka.Za vas je bolje da znate kada je vreme da podjete dalje.

 

VODOLIJA

Mozda se suvise trudite da budete na strani jedne osobe.Znate da tako njoj cinite dobro, a ne mislite kako se oseca druga strana.Time sto cete drzati ttranu jednoj bliskoj osobi, bice savrsena prilika da se druga bliska osoba iskreno naljuti.Jedino razumno resenje je da ih ili mirite, ili ignorisete oboje.

 

RIBE

Mozete se radovati ovim danima jer vam donose mir.Prethodnih dana vas je pratila losa sreca, i mir je jedino sto vam fali.Da se malo postavite na mesto tisine i vidite sta cete i kako dalje. Mozda vas neko pokusa oraspoloziti i oterati vam zamrsene misli.Hladna glava lakse misli i donece bolja resenja.

Stranice: 1 2