Naredna tri dana-samo za tri znaka stize vazna poruka!

Naredna tri dana-samo za tri znaka stize vazna poruka!

2023-09-22 0 By Admin

VAGA

Bice ovo lepi dani za vas, mada cete biti u obavezama. Necete se zaliti jer tacno znate da planirate i da sami sebi odredite sta cete danas.Planove pravite na dnevnom nivou i cinite to tako  precizno.Tako cete i za ova tri dana tacno znati sta vam je ciniti.

 

SKORPIJA

Stalno gledate na telefon cekajuci da stigne vazna poruka.Vas partner je doveden pred svrsen cin i jasno da mora doneti odluku.Bicete treci srecnik koji ce znati da je vazna poruka samo korak u novo poglavlje zivota.I koji ce zbog toga i uzivati, verujuci da konacno dobija svojih pet minuta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa osecanja ce se morati da znaju i vasa ljubav da pokaze.Neko vas simpatise, ali zeli da zna sta vi osecate.Morate mu dati  priliku da se izjasni, bez veceg insistiranja.Ako vec insistirate na osecanjima, onda ih i nema.Budite strpljivi jer sve dodje u svoje vreme!

 

JARAC

Mada ste u obavezama, ipak ste primetili jedno nepoznato lice. Ono ce probuditi vase interesovanje i vreme je da ga upoznate. Ne cekajte priliku, nego je jednostavno stvorite da biste joj se priblizili.Ljubav ne ceka, ona se ili desi, ili ne desi nikada! Mozda je ova osoba vasa sansa za srecu.

 

VODOLIJA

Pokazite da cete znati da prepoznate osobu koja vas ceka, ili koju vi cekate. Naredni dani vam donose nove susrete, pa gledajte kako da ih iskoristite. Mozda cete u jednoj osobi naci ono sto ste oduvek trazili.I u njenim ocima znati da prepoznate sebe i svoje drugo bice. Onu srodnu dusu koju trazite celoga zivota.

 

RIBE

Nista vam nije bas po planu, ali neka se stvari odvijaju kako mogu. Nekada i mimo plana bude bolje nego po planu.Imacete srecnu okolnost da se nadjete u fazi moguceg uspeha koji niste ocekivali .Posebno, ne sada kad ste racunali na jedan plan, a on nije uspeo. Htece vas sreca na koju niste racunali.

Stranice: 1 2