Ponedeljak,utorak,sreda:Teski dani ovim zodijacima,a vise srece za dva zodijaka!

Ponedeljak,utorak,sreda:Teski dani ovim zodijacima,a vise srece za dva zodijaka!

2023-09-24 0 By Admin

VAGA

Osecate da vam slede bolji dani, a verujte da cete ih i imati.Vreme je da budete odmorni i da uzivate  u danima koje ste i zasluzili.Pred vama je nesto sto ce vas izdici iz ove situacije kakvu ste imali. I naredna tri dana cete imati prelepa tri dana za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Naredne dane  mozete cekati u drustvu jedne posebne osobe.Radujte se sto ce vas udostojiti drustva  koje ce vam prijati. Vreme je da pokazete  sta osecate i da vam je to drustvo jako ugodno. I da vam se osoba koja ce vam praviti drustvo jako svidja.Mozda je to nova ljubav.

 

STRELAC

Vasa osecanja ce vas povesti  ka boljim mislima i osobi do koje vam je stalo.Vec cete imati priliku ovih dana  da pokazete sta hocete i sta osecate. Dolazeca osecanja ce vam se ugnezditi u srce i nosice vas put oblaka.Ovih dana ce vam biti odgovoreno na vasa osecanja.

 

JARAC

Vec ste spremni da budete odlucni i da donesete  neke nove odluke. Ocekujete da se u momentu neko oglasi povodom vase odluke.Bice  to jedan zanimljiv lik koji ce rado da podrzi vasu odluku, pa cak i da joj se raduje.Vasa ljubav je na pomolu i radujte se.  Teski dani su vas zaobisli.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da ove dane odredite plan i znate sta cete. Ako ste u obavezama, vi se trudite da ih pratite.Nemojte ih gomilati, kako biste imali vreme za sebe. Bicete pozvani u jedno drustvo, pa se odazovite. Mozda vam se u odredjenom drustvu dese neke lepe i neocekivane situacije.

 

RIBE

Neke nove prilike vas cekaju bas ovih  dana i radujte se sto je tako. Budite mudri da iskoristite svoje sanse  i budite odlucni. Cim prepoznate da vam se ukazije sansa, nemojte cekati vec je iskoristite.Mozda cete imati sansu da poslovno napredujete i ostvarite  cilj o kakvom ste sanjali.

 

Stranice: 1 2