Ako ste rodjeni u ovim znacima,spremite se:Karma dolazi po vas i do vas!

Ako ste rodjeni u ovim znacima,spremite se:Karma dolazi po vas i do vas!

2023-09-25 0 By Admin

STRELAC

Karma je za vas spremila nesto posebno. Vi ste znak koji ce u svojoj bliskoj buducnosti moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Vi vazite za osobu koja ima potrebu da usreci sve one do kojih mu je stalo i u to nema nimalo sumnje. Bas zato sto ste osoba koja ima divnu dusu i koja je iskrena, koja je svima cinila, sada konacno dolaze dani kada cete za to biti i nagradjeni. Moze da se kaze da ste vi znak kojem ce karma da  pokloni ono sto zeli najvise na svetu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako se jos uvek nije pojavila osoba koja je zasluzila vasu ljubav znajte da ce to da usledi u danima koji su pred nama. Ne kazemo da ce to biti ljubav na prvi pogled. Pre da ce to biti jedno lepo prijateljstvo, koje ce vremenom da se razvije u najlepse moguce emocije, one ljubavne.

Vrlo je vazno da naglasimo da je moguce da ce ta osoba biti znatno starija ili mladja od vas, ali to ne treba da vam pravi problem. Ako je ljubav prava, nema razloga da bezite od emocija, i to sto vam je neko ranije slomio srce… Nikako ne znaci da ce ponovo neko da uradi isto.

Znajte da za svakoga od nas postoji srodna dusa. I samo je pitanje dana kada ce osoba koja je samo vama sudjena da se pojavi sa namerom da vam vrati osmeh na lice. Da vam dokaze svoje emocije, da vam vrati veru u ljude, u ljubav, u srecu!

Stranice: 1 2