Cetvrtak,petak i subota posvadjanim znacima donose pomirenje!

Cetvrtak,petak i subota posvadjanim znacima donose pomirenje!

2023-09-27 0 By Admin

Naredna tri dana posvadjanim parovima donose pomirenje!

OVAN

Vreme pred vama bi moglo da donose sansu za pomirenje. Tesko vam je sto ste posvadjani sa  jednom osobom i rado biste da se vratite na staro. Vreme je da se pokusate naci na pola puta i izaci u susret onoj sa kojom ste posvadjani. Pomirenje na pomolu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nije da ce vam bas sve ici glatko, jer se osecate preumorno. Mogli biste se malo odmoriti, ali vec imate neke odredjene planove. Samo da se zna da ne trebate kriviti druge.Postavljate sebi vise ciljeve nego ste spremni da ih ostvarite.Idite dan za danom i ne planirajte unapred mnogo.

 

BLIZANCI

Ljubav ce vam pomoci da se osecate mnogo lepse jer slede reci koje ocekujete.Vreme je da saznate da vas neko iskreno voli. Bice ovo vasih pet minuta, jer nakon dugo cekanja, stize sreca u narednim danima. Zablistacete jer ce vasa obostrana osecanja svi da ocene kao prava i iskrena.

 

RAK

Mada ste bili posvadjani sa jednom devicom,sledi vam pomirenje.Jasno je da na to niste racunali, ali na vasu srecu,pomirenje tek sledi. Ponece vas radost mirenja i bice kao da vam se nikada i nije desilo da ste bili posvadjani.U momentu cete sve da zaboravite.

 

LAV

Znate da se kolo srece pocinje pokretati i u vasem smeru.Racunajte na pomirenje sa onom do koje vam je stalo.Cak i da se niste posvadjali, ona sto vas je ignorisala, isto je kao da se svadjala sa vama.Slede dani koji ce sve promeniti i dovesti u red.

 

DEVICA

Verovatno ce se i vama desavati neke lepe stvari.Posto volite da se vasa sreca vidi, ni sada nemojte kriti svoje planove.Oni vas svakako precicom vode ka sreci, i necete birati nacin do cilja.Resavate da ga ostvarite u naredna tri dana, i necete se osvrtati na brojne prepreke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2