Cetvrtak,petak i subota posvadjanim znacima donose pomirenje!

Cetvrtak,petak i subota posvadjanim znacima donose pomirenje!

2023-09-27 0 By Admin

VAGA

Sve vise pocinjete da mislite o nekim mogucima  prilikama. Zato savetujemo da ne cekate priliku, vec da je stvorite sami.Ucinite nesto u svome smeru i po zelji svoga srca.Ako ste do sada oklevali, vise ni casak nemojte.Osvrnite se oko sebe i sve ce vam biti jasno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Polako postizete sve sto zelite a i sto ste planirali.Neke sitnice nece biti onakve kakvim ste ih planirali, ali nece biti lose.Vazno je da idete kontinuirano u obavezama i da ne gubite.Za sada je sve sto planirate stabilno i na vasu srecu bez prepreka na koje ste racunali.

 

STRELAC

Niste nekako zeleli da izgubite kompas i da stvari krenu mimo vase kontrole.Ipak ce se desiti bas to,i konce desavanja vise necete drzati u svojim rukama.Vreme je da razmislite sta biste mogli da ucinite da povratite sve kako je bilo! Tek tada biste mogli da odahnete.

 

JARAC

Naivno ste verovali da ce vas jedna vodolija  udostojiti paznje.Nece se desiti da cete deliti ista osecanja i da mozete da joj se priblizite. I ovih dana cete se uveriti da njeno ignorisanje govori vise od svih reci. Izbegavace vase drustvo,i ignorisace vase poglede.Morate shvatiti da voli drugoga.

 

VODOLIJA

Svima je jasno da jedan jarac zeli da vam se priblizi i da vam bude sve.Cenite njegova cista osecanja i iskrenu ljubav koju vam salje u pogledima.Bice vam zao sto se ranije niste sreli, i sto vam se nije dala sreca zajedno. Volite  nekog drugog, i ne mozete srcu naredjivati, makar vam ne bilo uzvraceno.

 

RIBE

Imate osecaj da vreme leti, pa cete se truditi da uradite sto vise.Ovih cete dana biti u obavezama i necete nicemu drugom davati paznje.Mozda ste se previse predali poslu, ali verujete da to zelite upravo zbog novca.U zadnje vreme imate mnogo troskova i vreme je da se vase finansije znatno poprave.

Stranice: 1 2