Naredna tri dana nose avanturu,nove veze,a jednom zodijaku i pravu ljubav!

Naredna tri dana nose avanturu,nove veze,a jednom zodijaku i pravu ljubav!

2023-09-28 0 By Admin

VAGA

Srce vas vuce ka jednoj skorpiji a vidite da ona ne haje za vas. Od vas se ceka  da budete spremni da podrzite svoja osecanja.Nemojte da ih gusite, pa se okrenite tome da joj to priznate. Moracete biti hrabri i jasno joj reci sve sta zelite i osecate. Ne slutite da vas ceka prava ljubav sa njom!

 

SKORPIJA

Zaljubicete se u jednu osobu i to ce biti vasa velika i prava ljubav.Vreme je da budete svesni da vas ceka sreca jer cete se osetiti voljenim.Cim vam jedna skorpija pokaze da vas voli, bice vam jasno da je to ono pravo.Prava ljubav koja ce vam se desiti i bas onakva o kakvoj ste samo sanjali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mozda vas narednih dana nece hteti sreca. Nemojte da se predajete jer cete moci da uticete na odredjene stvari i da ih menjate. Pokazite da vam  je stalo i da morate  dati sve od sebe da ne bude gore.Zato se bar odrzite u zlatnoj sredini, i s obzirom na okolnosti koje prethode, budite zadovoljni trenutnim stanjem.

 

JARAC

Jedna vodolija zeli uci u avanturu, a vi niste takva osoba.Spremni ste da se izjasnite da  u obzir dolazi samo ozbiljna  veza.U narednim danima cete imati udvaranje jedne osobe, pa sami zakljucite o cemu se radi.Da li vam se svidja i koliko i da li  ce shvatiti da ste prava  osoba za trajnu vezu!

 

VODOLIJA

Budite samo uporni da ostanete u istoj poziciji, jer nece vam se ostvariti planovi.Trudite se da odrzite svoj nivo, pa makar i ne bilo preomena.Moracete da pokazete vise postovanja prema jednoj osobi i da joj pokazete da ste pogresili. Ne zaboravite da se greske mogu i ispraviti, pa ucinite nesto.

 

RIBE

Mada  ocekujete da vas neko pomogne, nece vam se posreciti.Istina da ste zasluzili kod jedne osobe, ali nece vam biti uzvraceno dobrotom. Uvek vas nadju kada im trebate. Ovih cete se dana  uveriti da su retki pravi prijatelji.Vas ce jedan upravo razocarati.

Stranice: 1 2