Naredna tri dana donose iznenadjenja,ljubav ovih znakova ce pobediti!

Naredna tri dana donose iznenadjenja,ljubav ovih znakova ce pobediti!

2023-10-01 0 By Admin

Naredna tri dana naviru secanja i suze,ali ce ljubav ovih znakova pobediti!

OVAN

Vreme je da  ne mislite sta je bilo,da se ne vracate na  secanja i suze. Idete dalje u nove korake, pa sa  njima i nove radosti. Gledajte vi da sami sebi pravite lepo raspolozenje i da se okrecete lepsim mislima.One vas mogu vratiti na nove nade i lepe zelje ponovo. Vasa pozitivna energija mora pobediti.

 

BIK

Vec ste  se poceli nervirati unapred, ali nemojte. Ako vam predstoje lepi dani pred vama, ne mislite unapred za poslije.Neke nepovoljne okolnosti od pre, terace vas u bolna secanja i suze, ali se saberite. Proslost ne sme da vam kvari sadasnjost. Posebno ne dane koji nose prelepa desavanja.

 

BLIZANCI

Konacno da ste i vi super zadovoljni onim sto ste uspeli. Dani pred vama vam donose  brojne pohvale za trud,i ostvarene rezultate. Uz to ste i sami zasluzili da se malo odmorite pa sebi dajte predaha. Bicete iznenadjeni jednom posetom,ali svakako i prijatno obradovani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Umesto da nosite radost u srcu, ovi dani ce vam buditi tugu.Verovatno ce vas secati na neki sivi i tuzni oktobar, za vas  mozda najtuzniji do sada.Ne budite pesimista!Ako ste imali najtuzniji, sada je vreme da imate najsrecniji oktobar. Kolo srece se okrece.Vasa ce radost pobediti svaku tugu.

 

LAV

Vasa ogromna tuga je vezana za jednu  skorpiju i nikako da je pobedite. Mada ste tuzni oboje, vi delite zajednicka secanja i suze.Imacete sansu susreta ovih dana, pa je iskoristite na pomirenje.Ipak vi necete odluciti nista, vec vasa srca ce opet biti skupa. I vasa ce ljubav sve pobediti i sto je bilo i sta vam se nadje na daljem putu.

 

DEVICA

Imate u glavi svoje stavove od kojih ne odustajete, pa cesto ste komentarisani lose. I ovih dana cete se naci u drustvu gde cete morati dati svoje misljenje. Probajte da sve posmatrate sa strane i da se  ne mesate.Neko ce vas znatno nervirati, a vi zadrzite svoje misljenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2