Horoskop za prvu sedmicu oktobra za sve znakove:Losa sreca ili lep pocetak meseca?!

Horoskop za prvu sedmicu oktobra za sve znakove:Losa sreca ili lep pocetak meseca?!

2023-10-01 0 By Admin

Ovo je horoskop za prvu sedmicu oktobra za sve znakove i otkrijte sta vas ceka:Losa sreca ili lep pocetak meseca?!

OVAN

Prva sedmica oktobra je pocela. Trebate znati da se morate odvaziti krenuti odlucno u nove radne pobede. Dok jedni ovnovi zele  da se dokazu, drugi ce nizati poslovne radne pobede. Da bi vas pratila dobra sreca i bila potpuna sreca, morate se malo okrenuti i emotiovnom polju.Tu za sada stojite u mestu.

 

BIK

Pocetak novog meseca nosi i nove zelje, pa mora poneti i nove planove. Za sada ste  preumorni od svega i jednostavno nemate volje.Gledajte da za vas ovi dani ne znace da vas ceka losa sreca.Ucinite da vam donesu lep pocetak meseca.Sve je do vas, zato birajte.

 

BLIZANCI

I vama ce pocetak meseca biti lep, pa se uzdate u lep pocetak da ce  ostati do daljnjeg.Mnogo ste stigli i postigli, i zato se radujte sto vas ceka lepa sreca. Uzivacete u rezultatima svoga rada i to ce vam  biti nagrada za sve sto vam je bilotesko.Slede pohvale i priznanja za vas trud.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec ste se odvazili da radite mnogo, cak i previse nego sto mozete.Mada se rezultati vaseg rada tek primecuju, vi se necete radovati.Neke osobe ce vam i ovih dana biti nezahvalne i nece se ponasati  kako treba.I njihovo  ponasanje ce ce vas jako povrediti u dubini duse.

 

LAV

Imali ste priliku susreta sa bivsom ljubavi i sada samo cekate ponovno vidjenje.Osetili ste tada da vam srce kuca jace, sto znaci da je jos volite.Pocetak novog meseca bi vas morao uveriti da ni njoj nije svejedno.Vreme je da se nadjete na pocetku srece i pokazete svima da ce vasa ljubav pobediti.

 

DEVICA

Pred vama je lep pocetak novih desavanja i budite srecni da je tako. Lep pocetak obecava da ce ovo biti vasi dani i da mozete da se osvrnete na sve sto zelite.Imate sanse da neke svoje zelje pomerite i da pokazete da cete se truditi da se ispune. Videcete i nagovestaje ispunjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2