Naredna tri dana:Novi dani za novi plan karme ovim znacima!

Naredna tri dana:Novi dani za novi plan karme ovim znacima!

2023-10-02 0 By Admin

Naredna tri dana su novi dani za novi plan karme ovim znacima!

OVAN

Naredna tri dana  ce biti novi dani za novi plan karme.Ne brinite da ce biti nesto lose i ne samo vama! Karma ce obradovati neke zodijake, a medju njima i vas. Valjda ste zasluzili u zadnje vreme da i vama krene i da se imate cemu radovati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Bice ovo novi dani za novi plan, pa gledajte da ga donesete vi licno. Bolje je da vi nesto ucinite, nego da karma preduzima u vasem slucaju. Tek ste uvideli da vam je pretesko i da vam nije lako. Ipak cete morati stati u red onih koji  ce tragati za srecom i koji ce trudom preduzeti nesto da vam bude bolje i lakse.

 

BLIZANCI

Zabrinuli ste se zbog neke situacije  koju vec predosecate da ce vas snaci.Radujte se sto cete ovih dana da napravite novi plan. Tako cete sami sebi pomoci i bice vam mnogo lakse. Vreme je za razbibrigu, a ne brigu i kako god vam bude, mislite pozitivno.

 

RAK

Dovoljna ce vam biti samo lepa rec da se osecate bolje. Suvise ste osetljivi, a srce vas tera da se osecate  tuzno i usamljeno. Vreme je da vam karma ponudi neke lepse prilike i da se radujete. Moracete se radovati a ne tugovati, i trazite razloga da se sto vise smejete, umestosto ste tuzni.

 

LAV

Novi plan karme je da se mozete radovati jednoj osobi sa kojom ste se opet sreli. Verujte da imate sanse za pomirenje. Ako to zelite, ucinite nesto po tom pitanju, i nemojte da prokockate novu sansu. Neko ce vas opet uciniti srecnom osobom.

 

DEVICA

Osecate se usamljeno i skoro zaboravljeno od nekih bliskih osoba.  Mada pokusavate da ih kontaktirate, ostajete bez odgovora. Vreme je da donesete odluku kako cete se postaviti, ali svakako se drzite  po strani.Pokazite jednoj osobi da necete imati nista protiv ako vam ne ukaze znak paznje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2