Naredna tri dana:Novi dani za novi plan karme ovim znacima!

Naredna tri dana:Novi dani za novi plan karme ovim znacima!

2023-10-02 0 By Admin

VAGA

Novi dani  su pred vama i sami po sebi nose novi plan karme.Pokazite da ste jaki i da cete odoleti svim nedacama koje vam se isprece na putu.Mada vas neko zeli  omalovazavati, znate da nicim niste  zasluzili.Izboricete se vi  za svoje mesto i iznenadicete mnoge.

 

SKORPIJA

Karma ce da zaigra umesto vas na poslednju  kartu. Bice to igra na sve ili nista, a radice se o poslednjoj sansi sa vasom bivsom ljubavlju.Iskoristite sansu, sad ili nikad.Nemojte da se mnogo dvoumite.Vas bivsi partner  nece dugo cekati na vas odgovor.Videcete da imate suparnike.

 

STRELAC

Budite odlucni u necemu i to ce pozdraviti vasa okolina.Konacno cete izneti novi plan i vasi iskreni prijatelji ce biti odusevljeni.Ovo ce biti vasi dani i teci ce u vasem znaku i vasem napretku.Imate sve konce u svojim rukama.Sta god budete hteli, ici ce vam od ruke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Svidja vam se neko ali cete naici na njegovo ignorisanje. Budite jaki da to podnesete, jer ako je tako, bolje je da sada znate. Podjite dalje i nemojte se vise osvrtati, jer ne zna sta gubi sa vama.Za tu osobu, kasno ce biti kasnije kada shvati da je pogresila, i sta je u vama izgubila.

 

VODOLIJA

Dovoljno je da se okrenete napred  i idete kontinuiranim tempom.Sve ce biti kako treba, samo pokazite malo vise  truda.Srce vas vuce ka jednoj osobi,ali ste okupirani i brojnim obavezama. Nikako da se nadju neke povoljne prilike, ali ih karma mozda sprema, samo jos ne znate.

 

RIBE

Vasa sreca je da cete imati uspeha, ali ste i radili previse.I vase finansije su bile otanjile, i sada je lepo da se vracate u normalu.Budite odlucni da nastavite tako, sada kad ste startovali odlicno.Mozda  nadjete vremena za svoja osecanja prema jednoj osobi.Kako vam se cini da se zaljubljujete sve vise i vise.

Stranice: 1 2