Sreda,cetvrtak i petak:Dobro raspolozenje ce vladati,evo kome se ostvaruju zelje!

Sreda,cetvrtak i petak:Dobro raspolozenje ce vladati,evo kome se ostvaruju zelje!

2023-10-03 0 By Admin

VAGA

Vreme je da tokom narednih tri dana donesete neke odluke.Vreme je da se srede neke stvari koje odavno cekaju na to.Morate sve uciniti kako biste se vratili u normalu, i konacno pronasli cilj. Znaju ga svi, a vi ga do sada niste postavili sebi.Cilj vam je naravno jedna osoba u koju ste zaljubljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Narednih dana cete ocekivati da se sretnete sa nekim opet.Vec vam se desio slucajan susret i od tog dana zivite u nadi.Srce vam kuca ludim ritmom, a licno ocekujete da se sretnete opet i da izgladite sve nesporazume.Mozda vam upravo sledi lepo raspolozenje i sve sto i zelite.

 

STRELAC

Sve vam se svelo na rad, pa kada cete i da li cete kada i uzivati?Vec vam sve postaje monotono i vreme je da se obradujete necemu.Potrebna vam je bar neka sitnica da vas pokrene, obraduje i izbaci iz monotonije u koju ste zapali.Ne morate zeleti mnogo, i male stvari cine srecu.

 

JARAC

Naivno verujete u odanost jedne osobe i vreme je da se u to i uverite. Pazite da se ne iznenadite, jer cete otkriti nesto suprotno tome.Bili ste u zabludi, i konacno cete ovih dana i shvatiti.Nemate sta zaliti, verujte da vam nije dorasla i da vas ne zasluzuje.Vi zasluzujete mnogo, mnogo bolje.

 

VODOLIJA

Radujte se svojim koracima jer vas vode napred.Vase srce vas vodi boljim koracima kakve ste i prizeljkivali.Vreme je da se prepustite sledu novih koraka i situacija.Sve se polako  dovodi u red, pa ce i red na vasu srecu. Gledajte da uhvatite pravac i da znate sta hocete.

 

RIBE

Vasa naredna tri dana nece biti za pohvalu,ali ni tako losi.Mada znate i za bolje dane, ovi ce biti osrednje lepi.Vase lepo raspolozenje nece biti bas na nivou.Ici cete kao neko ko je upao u kolotecinu i po duznosti ispunjava svoje radne zadatke.Mozda na poslu sretnete neko zanimljivo lice koje ce probuditi vasu znatizelju.

 

Stranice: 1 2