Horoskop po ciganskim kartama za naredne dane:Sudbina svakog zodijaka do kraja oktobra!

Horoskop po ciganskim kartama za naredne dane:Sudbina svakog zodijaka do kraja oktobra!

2023-10-04 0 By Admin

 Ovaj mesec ce biti poseban sam po sebi, no, nekim znacima ce doneti i ostvarenje velikih zelja.

 

 OVAN

Sudeci po ciganskim kartama, vi ste znak kojeg do kraja ovog meseca ocekuju velika iznenadjenja. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da su sada pred vama dani tokom kojih je vrlo vazno da slusate svoje srce jer ono zna sta je za vas najbolje.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti mesec tokom kojeg vas cekaju promene. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.Ovo moze biti mesec koji ce biti sjajan za velika pomirenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju sada imamo za vas. Do kraja oktobra vam sledi period za velika desavanja i sreca ce vam pokucati na vrata. No, ne smete ni u kom slucaju nekome dati laznu nadu.

 

 RAK

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ta osoba ce vam traziti oprostaj i samo je na vama hocete li ga i dati.

 

 LAV

Konacno je sreca na vasoj strani. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i da vas usreci. Dakle do kraja meseca sledi sjajan period i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo pravo vreme da se i vama ostvare zelje. Jedan rak je spreman da vam u svemu bude podrska. Nemojte previse obecavati vec uzivajte u onome sto sada imate. Postoji neko ko je siguran u to da vas zeli u svojoj blizini.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2