Naredna tri dana:Vreme je da ovi znaci nauce zivotnu lekciju jer ce ih izneveriti onaj kome su verovali!

Naredna tri dana:Vreme je da ovi znaci nauce zivotnu lekciju jer ce ih izneveriti onaj kome su verovali!

2023-10-04 0 By Admin

Naredna tri dana je vreme da ovi znaci nauce zivotnu lekciju,jer ce ih izneveriti onaj kome su verovali!

OVAN

Jos uvek se niste opustili toliko da biste nekome stopostotno verovali. Vec ste se naucili na zivotnu lekciju i sada ste jako oprezni. I ovih dana ce vam neko pricati price zeleci da  mu poverujete.Lekciju koju ste naucili uvek imate na umu, tako da ce trebati dugo vremena  da poverujete.

 

BIK

Srce vas vodi napred, a vi kao da idete svesno nazad. Zasto se toliko plasite ljubavi, posto ste jednom bili jako povredjeni? Da ste naucili zivotnu lekciju, jeste. Ali to ne mora znaciti da se sklanjate, vec da u novim pokusajima budete mudriji.Sada samo budite oprezni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Verovali ste nekome pa vas je izneverio, i vise se ne date izneveriti. Zato ste jako oprezni, pa cete biti i ovih dana.  Neko ce vas zeleti u svojoj blizini i slace vam svoje poglede. Ponasajte se mudro, tako sto necete odmah odgovoriti.  Ipak cete ohrabriti te oci na koje necete ostati ravnodusni.

 

RAK

Cini vam se mnogo puta da ste bili puni poverenja ka nekim osobama.Niste ni pomislili da bi vas mogle izneveriti, ali se to desilo. Zato ovih dana zelite da budete na odstojanju sa jednom osobom.Zelece da vam se priblizi, ali necete  moci da joj verujete odmah.Ne zurite, imate vreme da je bolje upoznate.

 

LAV

Zivotnu lekciju ste naucili sa jednom osobom koju ste voleli neizmerno. Mnogo ste joj pustali i cinili ste sve da se vase srce ispuni nadom da i ona vas voli. Na vasu zalost, bili ste iznevereni. Pruza vam se nova sansa koju morate koristiti, ali jako oprezno.

 

DEVICA

Kad ste nekog sreli, niste ni pomislili da ce vam ovih dana zakazati sastanak. Zato se radujte sto ce vam ovi dani doneti srecu.Vreme je da se uverite da ste  zaista srecnik i da cete takvim i ostati u daljim danima. Zaljubicete se i to ce biti vasa nova ljubav.Nekom ste verovali,on vas je izneverio, i sada se nadate da vise nikada necete biti iznevereni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2