Lav i Devica: Posebni su i svesni su svoje moci i lepote!

Lav i Devica: Posebni su i svesni su svoje moci i lepote!

2023-10-04 0 By Admin

 Danas vam pricamo o lavu i devici. Ovo su zodijaci koji su posebni!

 

  LAV

Posebni ste. Vi ste znak koji dobro zna koliko vredi. Imate ono nesto sto bi mnogi zeleli da imaju, a to je pre svega dusa, ali i lepota. Vi ste onaj znak koji privlaci paznju na svakom koraku, i moramo da kazemo da je izvesno da ste neko ko je spreman da se bori za ono sto zeli. Nemojte nikada dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti, jer ste vi osoba koja tacno zna sta je ono sto zeli. Neko ste ko ima stav, neko ko ima petlju da kaze sta je ono sto zeli, i vi od toga nikada ne odustajate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste posebni po tome sto ste borci. Ma koliko da vam bilo tesko, znak ste koji nikada ne dize ruke od onog sto naumi. No, najvaznije od svega je sto nikada ne gradite svoju srecu na osnovu tudjih suza. Vi ste zapravo pravi borac i moramo da kazemo da je jasno da ste osoba koja ide kroz zivot visoko podignute glave jer nemate cega da se sramite. Dobar ste covek i svesni ste toga.

Kada pricamo o ljubavi, moramo da kazemo da se vi zapravo jako retko zaljubite. Vas ne privlaci necija lepota, vec pre svega neciji karakter. Ne mozete sebe da zamislite kraj nekoga ko je neodlucan, vec vam treba osoba slicna vama, jaka, snazna, iskrena, osoba koja ide kroz zivot sa stavom, i koja tacno zna sta zeli od svog zivota!

Ljubav vam je jako vazna i borite se za ono do cega vam je stalo, ali prosto nikada ne dirate ono sto je tudje. Imate tu neku dozu postovanja prema drugima,ali isto to zahtevate i za sebe. I to je najvaznije kada ste vi u pitanju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2