Bik i Jarac:Ova dva znaka su stvoreni da vladaju svetom!

Bik i Jarac:Ova dva znaka su stvoreni da vladaju svetom!

2023-10-06 0 By Admin

Ova dva znaka imaju plemenitu dusu i stvoreni su da vladaju svetom!

BIK

Mozete da vladate svetom, ako to zelite. Govoriti o vama kao osobi, nije ni malo lak zadatak. Tako ste dobri i plemeniti, da zbog plemenite duse mozete vladati svetom!Suvise snazni, a tako nezni i dobri u dusi, vi ste dve osobe u jednoj.

Verujte da  vasa skromnost prevazilazi sve okvire vasih opisa i vasih karakternih osobina.To ne moze svako!Samo vi ste tako previse skromni, a opet uspesni u svemu. Ali nije ni vama bilo lako oduvek.I vi ste imali svoje nevolje, i pratila su vas zivotna nedaca  do skora.Ipak ste se osnazilii skoro da ste se zainatili, da menjate svoj zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zakleli ste se sebi da cete uspeti u svemu sto pozelite, i to ste i postigli.I ne samo svojom velikom plemenitom dusom.Postigli ste mnogo svojim radom i svojim trudom. Dok su se vasi prijatelji provodili, vi ste vredno radili, odricuci se svega.I provoda, lepih izlazaka, drustva.Uspjeh vas je ponio i tako ste dokazali da ste i vredni i sposobni.

Bez obzira na uspeh, vi se niste promenili. Ostali ste ona ista draga i mila osoba, uvek dobra i spremna na druzenje. Ipak ste bez obzira na sve, ostajali onaj stari lik, kojeg nije ponela slava. Ni slava, ni uspeh, niti bilo sta nije moglo da pomeri vasa shvatanja. Shvatanja zivota i ljudi oko vas.

Za vas su se lepile  pripadnice drugoga pola i sve su zelele vasu blizinu. Bez obzira na vasu lepotu, vi ste trazili srodnu dusu. Niste avanturista i niste se upustali u to da idete iz veze u vezu. Kad volite, verni ste i dok volite jednu osobu, sa njom ste. Ne ulazite u novu vezu dok ne resite staru.Ne cinite prevaru u vezi, i nikada ne biste prevarili. Bas zato ne prastate prevaru nikada.

Zato ste rodjeni da vladate svetom jer uvek nastupate ljudski i realno,polazeci od sebe.I pitanja kako bi vama bilo, da vam to uradi vas partner!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2