Horoskop za naredne dane:Za svakog nesto lepo, ovom znaku sve najlepse!

Horoskop za naredne dane:Za svakog nesto lepo, ovom znaku sve najlepse!

2023-10-06 0 By Admin

Za naredne dane svima sledi nesto lepo,a ovom znaku sve najlepse!

OVAN

Sledi vam nesto lepo. Bice ovo za vas jako lepi dani, mada cete ih provesti  radno. Necete se zaliti jer vam slede lepi sati i veselo drustvo. Mada cete se radovati zbog nekih svojih koraka, vreme je da se oni shvate ozbiljno. Zato se okrenite novim koracima i odredite sta su vam prioriteti za dalje.

BIK

Za naredne dane imate velika ocekivanja ali vam se  nece ispuniti lako. Moracete i sami da nesto ucinite i da se malo aktivirate. Stalno ste pod tenzijom da vas nece sreca, a da se za isto ne borite. Morate se ohrabriti, uliti samopouzdanje i truditi da ostvarite nesto da biste bili srecni.

 

BLIZANCI

I narednih dana ce vas hvatati blaga nervoza, a vi joj nadjite uzrok. Da ne biste trpeli njene posledice, moracete naci uzrok. Kada utvrdite sta je to, moracete se potruditi da eleminisete sve negativno. Vreme je da se zna sta vam je ciniti da biste se malo oraspolozili.

 

RAK

Vreme je da budete svesni nekih koraka i okrenite se svojim ciljevima. Svesni ste da ste vec mnogo toga propustili. Ipak nikad nije kasno da se pocnete truditi za svoje stavove. Ne ugadjajte drugima, vec svoju licnu srecu stavite u prvi plan. Pokazite  da vise ne date da drugi vama upravljaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Nesto ste malo planirali za naredne dane, ali niste govorili. Zalud, jer ce neke stvari poci mimo vasih planova. Vreme je da prihvatite ono sto je, jer necete moci nista promeniti.Ovo je vasa sansa da je iskoristite i da pokusate sve sto je do vas. Vreme je da naredne dane igrate onako kako situacija zahteva. Vama sledi nesto lepo, zasluzili ste to.

 

DEVICA

Moracete da zaigrate naposlednju kartu,na sve ilinista. Put do srece je trnovit, i toje ono sto morate preci.  Sreca ima svoju cenu,pa znajte da kosta svaki lep trenutak. Za svaki sat u narednim danimase morate boriti i izboriti da vam bude bar prijatan, ako ne onakav kako zelite da bude.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2