Slede nezaboravni sati ovim znacima,tokom narednih 72.sata!

Slede nezaboravni sati ovim znacima,tokom narednih 72.sata!

2023-10-07 0 By Admin

Slede nezaboravni sati ovim znacima,tokom narednih sedamdeset dva sata!

OVAN

Vreme je da se i vama ostvare snovi, a bice brze no sto i pomisljate. Narednih sedamdeset i dva sata za vas ce biti nezaboravni sati. I da znate da nije u pitanju vas posao sto obicno i biva. U pitanju je neobican susret sa osobom u koju cete se zaljubiti, koliko i ona u vas.

 

BIK

Vasa sreca je sve ono sto je vezano za novac, jer zaista novac obozavate. Cesto se smatrate nesrecnim ako ga nemate, a da ne gledate na drugo. Naravno da ga i zaradjujete, ali jedna osoba zeli da se vise brinete o njoj, nego o zaradi novaca. Njih nikada dosta, ni vama, ni drugima, svakako!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nadjite neku zanimaciju i u svemu nadjite smisao. Tako cete biti jako radosni, a ne cutljivi i nervozni.Vase odredjeno drustvo ce vam ponuditi izlazak. Samo imaju zelju da vas odobrovolje, i da vas upoznaju sa jednom osobom. Vec sada se mogu kladiti da ce to biti vasi najsrecniji sati. A vi to i ne slutite.

 

RAK

Ma sta da vam se desava, vi ne znate da se radujete. Zato cete morati da ostavite sve po strani i sebi date malo predaha. Imali ste stresne momente u proteklim danima, ali gledajte na njih kao na prolazne situacije. Vreme je da se u vasem zivotu dese generalne promene.

 

LAV

Polako pocinjete da se oslobadjate i da se pocinjete nadati. Osecate kao da ste se sreli ponovo sa srecom. Mozda ispravno razmisljate, jer vam narednih sedamdeset dva sata mogu biti najsrecniji sati. Ne pitajte se kako jer cete se i sami cuditi da je opet sve u najboljem redu.

 

DEVICA

Obaveze vas pritiskaju, i sve je kao u bunilu. Trka na posao, kuci, da se stigne ovo ili ono, a da nemate vremena za sebe. Mozda je pravo vreme da od ovih dana pocnete da menjate stvari.Stavite sebe u prvi plan, i radujte se konacno nekim licnim koracima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2