Slede nezaboravni sati ovim znacima,tokom narednih 72.sata!

Slede nezaboravni sati ovim znacima,tokom narednih 72.sata!

2023-10-07 0 By Admin

VAGA

Vreme je za neke vazne odluke i moracete ih doneti.  Makar to odlucili i nerado, vas partner vas nece cekati.Oseca se zapostavljenim zbog vasih obaveza. Davno vam je to saopstio, a vi se niste jos posvetili njemu.Ne zeli da vam bude u drugom planu.To je njegov definitivan zahtev i nece odustati!

 

SKORPIJA

Kao da se vracate na stari kolosek pocinjete da delujete. Nekome ste probudili nadu novog pocetka i on vam se zaista nada. Spreman je da ucini bas sve da ga opet volite, pa ne oklevajte.Ovo je mozda vasa slobodna karta, ali se nemojte kockati sa srecom.Ako volite, recite!

 

STRELAC

Neko ce vam zapeti za oko, a srescete ga na radnom mestu.Mislite da ce vas zainteresovati poslovno, a videcete da nije to u pitanju.Za vreme od tri dana shvaticete da se zaljubljujete i da je vas posao samo maska.Pokazite sta osecate i slobodno recite da ste se zaljubili u momentu.

 

JARAC

Verovali ste nekome ko vas  voli i koga ste voleli, a volite i dalje. Neko ce vam servirati lazne price, i nece vam biti jasno kako je to moguce. Bicete naivni da verujete prijatelju, ne znajuci da je laz u pitanju.A sve zarad vase srece  cinice ljubomorne scene koje necete odmah povezati sa njegovom ljubomorom.

 

VODOLIJA

Kao da se mirite sa situacijom koja vam se ne dopada. Konacno cete morati da se mirite sa nekim cinjenicama. Jos uvek se drzite ponosa,ali vam ponos samo odmaze. Pomirite se da je tako, kako je, i sve ce vam biti lakse.Imali ste svoje vreme i bili su vam najsrecniji sati.Vreme je da budu nekom drugome!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ocekujete daleko vise, obzirom na rad i trud.Nije uvek bas sve po zasluzi, pa budite svesni da ima i toga.Sada je vreme da zaigrate na poslednju kartu i da odredite samo sto vam je moguce ostvariti.Nesto cete uspeti, nesto necete.Ipak ce vaj jedna osoba da ispuni sve praznine u zivotu i to bas ovih dana.

Stranice: 1 2