Ponedeljak,utorak,sreda:Blizanci ponosni,Rakovi tuzni,Skorpije srecne…

Ponedeljak,utorak,sreda:Blizanci ponosni,Rakovi tuzni,Skorpije srecne…

2023-10-08 0 By Admin

Sve zodijake prate razlicita osecanja i raspolozenja, dok ce se neki zodijaci inate…

OVAN

Slede ponedeljak,utorak i sreda… Dok se inate vase srce i vas razum, svakako da gubite samo vi. Zato cete morati naci neku sredinu i pokusati da se urazumite. Kao da ste ispali iz koloseka i nikako da se vratite u sredinu koja vam odgovara.Morate povratiti izgubljenu ravnotezu razuma i srca.

 

BIK

I dalje cete se zaliti na raspolozenje, na srecu koju nemate.Uz to jos i da vas nece sreca ni u bilo cemu.Mozda je sada pravo vreme da se rese neke stvari i da znate sta vam je ciniti. Ucinite nesto, umesto sto samo cekate da vam se posreci. Vreme je da se borite za bolje.

 

BLIZANCI

Ovih dana cete imati sta da pricate i cime da se hvalite.Uspeli ste mnogo i jako ste ponosni onim sto ste postigli. Tek cete sada da osetite zaoke ljubomore  sa svih strana.Do sada ste bili omalovazavani, a vase srce ce zeleti da se konacno oseca postovanim.

 

RAK

Pred vama su neki datumi koji vas secaju na davna i tuzna desavanja.Zato cete se ovih dana osecati tuzno  jer ce vas boleti proslost. Mozete se tren predati njoj, ali ne smete zadugo.Moracete podici glavu i gledati u buducnost. Tuge budu i prodju i sve je to zivot. Ponedeljak, utorak i sreda mogu doneti promene…

 

LAV

Mada ste mislili da vam se osecanja inate, ipak cete ih dovesti u red. Vreme je da budete spremni da znate neku granicu.Osecate da biste sve daliisve ucinili za jednu osobu, i tu nemate mere.Nadjite  neku sredinu kako se vase voljeno bice ne bi uobrazilo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Osecate da vam se inati zivot, i sreca, i sve sto biste zeleli.Ipak ste tako jaki i toliko mentalno snazni, da iz svega izlazite mnogo jaci. Zato ce vam se ovih dana pruziti sansa da se radujete iskreno i od srca.I vreme je da se konacno ostvare i neki vasi planovi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2