Ljubavni horoskop   za narednih 15. dana:  Od najbolnijih trenutaka do najlepse ljubavi!

Ljubavni horoskop za narednih 15. dana: Od najbolnijih trenutaka do najlepse ljubavi!

2023-10-08 0 By Admin

 

Ako si  rodjen u znaku   VAGE:

Konacno ces resiti dileme koje imas. Konacno ces moci da kazes da  znas ko je osoba koju zelis kraj sebe. Jako je vazno da slusas glas svog srca jer samo ono moze da prepozna ko je osoba koja je prava  za tebe. Nemoj da se libis da uradis sve kako bi je imao kraj sebe.

 

Ako si  rodjen u znaku   SKORPIJE:

Budi bez brige. Naredni period ce biti vise nego lep kada si ti  u pitanju. Mozemo reci da si  osoba koja ce imati  vise srece od ostalih. Shvatices ko je osoba koju volis i shvatices da ona tebe voli   jednako jako. Ovo ce biti zaista caroban period za ljubav..

 

Ako si  rodjen u znaku STRELCA:

Ako ce nekome puci srce  zbog ljubavi, onda je to    tebi. Tvoj znak nece nimalo srece imati u narednim danima. Naravno da je ovo nesto sto ne zelis da cujes. Ali, znaj da je potrebno da iz svega izadjes jaci. Da shvatis da nekada moramo da patimo. Da bi smo znali da cenimo pravu osobu kada dodje u nas zivot.

 

Ako si  rodjen u znaku   JARCA:

Ti si neko ko ne odustaje. Bas nikada. Umes da budes pravi  heroj kada ti je do necega stalo.   I sada ce biti tako jer ces uciniti sve sto mozes ne bi li osvojio srce jedne vodolije. Cini se da je sada konacno vreme da se medju vama  desi ljubavna carolija.  Zasluzio si to.

 

Ako si  rodjen u znaku   VODOLIJE:

Osoba koju zelis ne oseca isto. Dakle, ti moras sa tim da se pomiris. Moras da shvatis da si svoje srce i ljubav dao nekome ko nikada nece moci da ti vrati istom merom. Ukratko receno, pogledaj istinu u oci.  I onda kada shvatis da moras da krenes dalje, lakse ces to uraditi jer se bar vise neces nadati.

 

 

Ako si  rodjen u znaku   RIBE:

Cestitamo! Ti si znak koji ce imati najvise srece  na polju  ljubavi u danima koji su pred nama. Mozemo cak da kazemo da ces dobiti vise nego sto mozes da zamislis. Slobodnima sledi fatalni susret… A oni, koji su u vezi, dobice beskrajno lep dokaz ljubavi!

Stranice: 1 2