Ponedeljak,utorak,sreda:Blizanci ponosni,Rakovi tuzni,Skorpije srecne…

Ponedeljak,utorak,sreda:Blizanci ponosni,Rakovi tuzni,Skorpije srecne…

2023-10-08 0 By Admin

VAGA

Inate vam se neke osobe, a nije vam prijatno zbog toga. Zato ce vam se ovi dani ukazati kao sansa da im pridjete. Vreme je da povedete otvoren razgovor i da vam jasno naglase zasto se inate i sta ste im krivi. Iako jeste, vi cete biti spremni da to ispravite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Konacno ste srecni i osecate da sve dolazi na svoje mesto. Vas zivot dobija novi smisao,kao kada se kocke posloze na svoje mesto. Osecate ogromnu srecu zbog mnogo cega, a posebno zbog postignutog cilja. Pored svega, osecate da ste ponovo na pocetku srece sa bivsim. Ponedeljak utorak i sreda donose iznenadjenja.

 

STRELAC

Imacete brojne obaveze, a vreme je da ih pozavrsavate. Mozda nije  lose da zatrazite pomoc prijatelja.Vreme je da iskoristite neke prijatelje koje ste jos davno zaduzili. Mogla bi vam se desiti prilika za nesto sto dugo zelite. A ako vam neko ne pomogne, necete moci da sebi ispunite zelju.

 

JARAC

Muce vas osecanja  prema jednoj osobi, a ne smete da se iskazete. Krijete ih i to vas dodatno brine.Ako tako nastavite, samo cete se  dodatno rastuziti, i propusticete sansu  za srecu. Vreme je da pokazete sta osecate, i da znate na cemu ste sa tom osobom.

 

VODOLIJA

Ocekujete da ce se jedna bliska osoba promeniti, ali nece. Od vas se ocekuje da vi ucestvujete u necemu sto necete hteti. Vreme je da i vi malo popustite, kako bi se vasa situacija popravila.Inate se mnogi, ali niko kao vas dvoje. Da biste se doveli u red, moracete prekinuti sa tim.

 

RIBE

Idite za obavezama i radujte se svojim uspesima. Sve postizete na vreme i za sada cete moci da ispunite svoj plan. Budite spremni  da sebi date malo predaha i da se malo i druzite poslije posla. Drustvo vas ocekuje, pa cete biti i iznenadjeni jednim likom.Upoznacete mozda svoju buducu ljubav.

 

Stranice: 1 2