Danas je mlad mesec u Vagi:Boginja lepote donosi srecu ovim znacima zodijaka!

Danas je mlad mesec u Vagi:Boginja lepote donosi srecu ovim znacima zodijaka!

2023-10-13 0 By Admin

 Danas, 14.oktobra, je pomracenje Sunca, ali i mlad mesec u znaku Vage. Svakako da ovaj fenomen donosi mnostvo promena…

 

   VAGA

Mlad mesec je u vasem znaku. Vi ste boginja lepote u zodijaku. Boginja koja smatra da u zivotu mora da postoji ravnoteza i izvesno je da vi uvek trazite najbolje resenje za svaki problem.

Vama, pomracenje Sunca, i mlad mesec u vasem znaku, donose samo lepe vesti. Pre svega, doci ce do toga da vam se javi jedna osoba iz vase proslosti. Ako ste nedavno prekinuli vezu, imajte na umu da je sigurno da ce vam se ta osoba javiti. Da ce prosto da vam pokaze da vas voli i dalje i da se pre svega iskreno kaje sto vas nije imala u svojoj blizini.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da li cete dati jos jednu sansu, da li cete oprostiti… To je samo na vama. No, jasno je da ce vam prijati paznja koju ce vam ta osoba pokloniti. Ako nista, bar zbog vaseg ega i ponosa, jer ce vam biti jasno da je neko spoznao vasu vrednost.

Pripadnici vaseg znaka koji vec imaju voljenu osobu kraj sebe, mlad mesec ce shvatiti kao jos jednu priliku da dobiju dokaz ljubavi. Nece doci do prelaska na veci stepen, ali je izvesno da bi vas partner mogao na zaista poseban nacin da dokaze svoju naklonost.

Takodje, period posle pomracenja sunca, dok se jos bude osecao uticaj koji je ostavio mlad mesec, je odlican za posao. Ako sada razmisljate o promeni posla, ili o ulaganju u nesto novo… Znajte da je sada pravo vreme da se to i desi. Jer, sreca je na vasoj strani, vise nego ikada do sada!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2