Nedelja,ponedeljak,utorak:Ovim znacima stize poziv koji menja sve!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ovim znacima stize poziv koji menja sve!

2023-10-14 0 By Admin

Poziv koji stize ovom zodijaku,nece samo promeniti naredna tri dana,vec sve dane koje zivot nosi!

OVAN

Naredna tri dana koji su pred vama, puni su vasih ocekivanja. U prvom planu je poziv. Da li ce se sta desavati po tom pitanju, sami cete se uveriti. Od vas se ocekuje da se potrudite  da nesto doprinesete jednoj situaciji. Vreme je da se stvari menjaju na bolje, u vasem slucaju, i vasom zaslugom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa poslovna saradnja sa jednom osobom,dobice novi smisao. Konacno cete da uradite nesto jako korisno za sebe i blisku osobu. Mislite da je to samo beznacajni korak, ne sluteci koliko cete je obradovati. I dalje cete cekati jedan vazan poziv. Poziv koji vasu tugu menja radoscu.

 

BLIZANCI

Morate se nadati da ce sve da ide svojim tokom, pa ce i neke poteskoce proci. Nemojte da pravite  situaciju gorom nego sto jeste. Umesto da se malo opustite, vi se brinete zbog neceg neresivog. Resili ste  mnogo toga, i sada morate prihvatiti neke cinjenice.

 

RAK

Jos samo kada bi vas jedna bliska osoba obradovala, bili biste potpuno srecni. Nikako da se odlucite na poztiv koji bi promenio sve Ne samo u naredna tri dana, vec u svim danima ispred vas. Vreme je za velike odluke i definitivan presek svih dosadasnjih situacija i problema.

 

LAV

Cekate na poziv ili poruku one koju volite. Tek ste se pomirili, a da niste racunali da ce se to ikada desiti. Pred vama su dani koji nose velike promene na bolje. I desice se bas zato sto ce voljena uputiti poziv kojim ce odluciti da ponovo idete od nule.

 

DEVICA

Ne smete se radovati onako a da nemate neki povod. Vec ste se nadali necemu,pa vam se nije desilo ocekivano. Okrenite se onoj koja vas cini srecnim kako biste tacno znali sta mozete ocekivati.Dosta vam je praznog radovanja i laznih nada. Ovih dana okrenite novi list.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2