Lav i Blizanci:Treba da budete ponosni na sebe jer niko nije kao vi!

Lav i Blizanci:Treba da budete ponosni na sebe jer niko nije kao vi!

2023-10-13 0 By Admin

  BLIZANCI

Za vas svi kazu da ste dobar covek, ali i da ste glumac. Da ste osoba sa kojom se retko kada zna na cemu je. No, polako. Istina je da vi retko kome pokazujete svoje pravo lice. Samo oni koje volite mogu da znaju koliko ste vi dobri, koliko ste emotivni i koliko ste zapravo andjeo cuvar onih do kojih vam je stalo.

Vi niste naivni. Dobro znate sta je zivot. Da je sacinjen od lepih i losih trenutaka i zato i jeste borac. Kada nesto naumite, vi hrabro idete ka tome. Vi ste osoba koja je snazna i istrajna i koja tacno zna sta hoce i kako da se izbori za ono do cega vam je stalo. No, znak ste koji nikada ne gradi svoju srecu na tudjim suzama i svaka vam cast na tome.

Jako ste ponosni na sebe zato sto znate da ste dobar covek. Vas ne dotice sto ljudi koji vas ne poznaju misle da ste hladni i da ne volite nikoga. Da ste sami sebi na prvom mestu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da vi bas i niste miljenik sudbine ali moramo da kazemo da ste upravo zato i naucili da se borite… Da ste bas zato sto vas od malih nogu prate problemi postali heroj. Da ste nasli nacina da se izborite. I vi ste osoba koja uvek ustaje sa dna. Ma koliko vam srce bilo slomljeno, vama niko ne moze da unisti vasu veru u bolje sutra. Svaka vam cast na tome sto ste dobar covek u moru onih koji to nisu…

Stranice: 1 2