Lav i Devica:Vi ste pravi dijamanti, unikati ste medju gomilom kopija!

Lav i Devica:Vi ste pravi dijamanti, unikati ste medju gomilom kopija!

2023-10-15 0 By Admin

Dragi nasi, danas vam pricamo o lavu i devici. Nema nimalo sumnje da su ovo zodijaci koji tacno znaju sta od zivota zele.

 

  LAV

Dijamanti ste i vi ste toga svesni. Vi ste jedan od retkih znakova zodijaka koji ima stav i koji ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Vazno je da kazemo da ste neko ko nikada ne odustaje od onog sto naumi i svaka vam cast na tome. Vi ste osoba koja dobro zna da je zivot samo jedan i bas nikada ne odustajete od onog sto naumite. Moramo da kazemo da je izvesno da vi nikada ne gradite svoju srecu na osnovu tudjih suza. Osoba ste koja u svemu ima stav i koja je iskrena, odana, verna, osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi osoba koja je svesna svoje lepote. Mnogi bi sve dali da mogu da budu kao vi. Vama ne treba  niko da kaze koliko ste lepi i posebni zato sto ste vi znak koji to dobro zna. Vi ste pravi dijamanti i originali u moru kopija sto je vrlo vazno da naglasimo.

Bitno je da kazemo da ste znak koji ima petlju da kaze istinu bas uvek i u svakom slucaju. Osoba ste koja ce reci ono sto misli cak i kada vam se cini da to moze da vas dovede do problema. Prosto ste osoba koja ima stav i koja je iskrena u svojim namerama i emocijama. Mnogi bi sve dali da vas imaju u svojoj blizini, a jos je vise onih koji bi zeleli da su kao vi. Pravi originali medju kopijama! 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2