Jarac i Vodolija:Sa vama nije lako,ali moze biti apsolutno carobno!

Jarac i Vodolija:Sa vama nije lako,ali moze biti apsolutno carobno!

2023-10-14 0 By Admin

Danas vam pricamo o dva znaka zodijaka sa kojima nije lako, ali moze biti predivno. O jarcu, i o vodoliji…

 

 JARAC

Sa vama nije lako. To je zato sto ste vi znak koji tacno zna sta hoce, i kako da to dobije. Vi ste jedan veliki borac koji bas nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto je naumio. Moramo reci da je izvesno da ste vi znak koji nikada ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Ukratko receno, sve sto pozelite, vi nadjete nacina da to dobijete, ali uvek iskreno, cisto, posteno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Neko ste ko zeli da bude iskren i da kraj sebe ima osobe koje su bas takve, iste kao vi. To je vrlo vazno. Da morate da imate kraj sebe one koji su slicni vama, i one na koje mozete da se oslonite. Ali, vi ste osoba koja hoce sve, i koja vrlo cesto ide na sve ili nista, sto je vrlo vazno da naglasimo. No, posteni ste, i ponasate se prema ljudima onako kako bi ste zeleli da se oni ponasaju prema vama. Ne trpite mnogo, retko sta tolerisete, i prosto, niste osoba koja je spremna za promene. Niti na velike kompromise. Ali, kada zavolite, vi dajete sve od sebe. Vi ste odani, verni, vi cinite sve sto mozete za tu osobu. Iskreni ste, pravi ste borac, vi imate tako veliko srce da u njemu ima silne ljubavi, ljubavi za ceo svet.

Srecni su oni koji vas imaju u svojoj blizini. Oni koje zavolite, jer oni kraj sebe imaju nekoga ko im nikada nece okrenuti ledja. Sjajni ste kao prijatelj, znate i umete da saslusate, da usrecite, da budete cist primer ljubavi i prijatelja. Onaj ko vas ima kraj sebe, pa vas izgubi… Nikada ne prestane da se kaje zbog toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2