Pocela je nova sedmica meseca,i nekome ce narednih sedam dana samo srecu doneti!

Pocela je nova sedmica meseca,i nekome ce narednih sedam dana samo srecu doneti!

2023-10-15 0 By Admin

 Jos jedna sedmica je pred nama. Vreme je da saznate kome ce treca sedmica oktobra biti posebna i zbog cega.

 

 VODOLIJA

Nova sedmica ovog meseca vama donosi priliku da se uverite u necije emocije. Postoji neko iz vase proslosti ko je u medjuvremenu shvatio koliko vi vredite. Bitno je da kazemo da ste znak koji je snazan, iskren, borben. Da ste vi neko ko tacno zna sta je ono sto zeli, ali i kako da to dobije. Ali, sada je velika dilema u vama da li toj osobi dati jos jednu sansu. Vi cak niste ni sigurni da  li bi ste zeleli da sa njom nastavite tamo gde ste stali. Izvesno je da nema nimalo sumnje da vam je bila jako draga i vazna ali vi mozete bez nje i to je ono u sta ste zapravo sigurni.

No, svakako da ce vam jako prijati sama cinjenica da neko ko vas nije cenio sada zna koliko vredite i zeli sa vama jos jednu sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bice medju vama i onih vodolija koje ce cinjenica da bivsa ljubav sa vama zeli jos jednu sansu usreciti najvise na svetu. Ako se ubrajate medju vodolije kojima je bivsi partner i dalje u srcu, znajte da on oseca isto i da je samo pitanje dana kada ce vasa ljubavna prica dobiti nastavak. Vazno je da kazemo da je ova sedmica idealna i za karijeru i posao. Trebalo bi da se fokusirate na svoje ciljeve jer u narednih sedam dana imate veliku sansu da svoje zelje i ostvarite. Karijera ce biti u usponu bez imalo sumnje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2