Blizanci i Rak:Njihovo srce je pravi dragulj-blago onome koga zavole!

Blizanci i Rak:Njihovo srce je pravi dragulj-blago onome koga zavole!

2023-10-16 0 By Admin

 Ako vam treba neko ko ce vas voleti svim srcem, onda znajte da su to blizanci i rak. Istina je da nema sumnje da su posebni po svemu!

 BLIZANCI

Vase srce je divno. Vi ste znak koji ume da voli kao retko ko na svetu. Prava je cast imati vas u svojoj blizini jer ste vi neko ko bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. Moramo da kazemo da je cinjenica da ste osoba koja ce dati dusu onima koje voli i koja je bas uvek tu za one do kojih joj je stalo. Istina je da ste vi znak koji se tesko zaljubi ali zato, kada se to desi, vi cinite sve sto mozete, i znate da usrecite kao retko ko na ovom svetu. Moramo da kazemo da je jasno da ste znak koji je pravi borac i koji nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Imati vas u svojoj blizini znaci imati nekoga ko ce uvek biti oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Vazno je da kazemo da je vase srce posebno po tome sto ume i zna da oprosti kao retko cije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nemojte nikada odustajati od onog sto naumite, i ostanite ono sto jeste. Treba da znate da svako ko zeli da vas na bilo koji nacin menja zapravo ne zasluzuje ni da vas ima. Bitno je da dodamo da ste znak koji tacno zna kada za nesto, ili za nekoga. Treba da se bori,a kada je pravo vreme da ode, da okrene ledja, jednom za sva vremena…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2