Vaga i Riba:Odvazne i smele,hrabre i pouzdane uvek znaju da dobiju ono sto i hoce!

Vaga i Riba:Odvazne i smele,hrabre i pouzdane uvek znaju da dobiju ono sto i hoce!

2023-10-16 0 By Admin

Odvazne i smele,hrabre i pouzdane, uvek znaju da dobiju ono sto i hoce!

VAGA

Ne samo da ste odvazne i smele, vec ste uvek hrabre i pouzdane.Vi ste osoba koja uvek zna sta je ono sto hoce, ali i uvek dobijete ono sto hocete.Ipak je najvaznije od svega da vi tacno zante sta je ono sto hocete. Ali ne samo to. Vi ste neko od retkih ljudi koji znaju i koliko mozete, pa znate svoje granice.

Nije vas bas lako ni opisati, jer zaista posedujete prelepe osobine.Ima koliko da ste lepi, toliko ste i hrabri, sa druge strane jednostavni.I ma koliko da ste uspesni u svemu, vi ste pravedni i dobri. Niste od onih  koji se prave vazni i koji bi se vodjeni uspehom, ophodili lose. Znate da uvek igrate fer igru i uvek posteno i korektno.

Nije da nemate sve svoje probleme i svoje dileme, ali ce vas uvek drzati osecaj za pravdu. Vi ste jako pravedna osoba i uvek se trudite da nastupite pravedno. Ma sta da je u pitanju, i ma sta da se desava, uvek gledate da budete pravedni.Vise od svega se trudite da ne povredite druge, posebno one koje volite.

I mada zivot nosi sve neke nepredvidjene okolnosti, vi se trudite da ih savladate. Nije ni vama da je sve med i mleko, ali se trudite da savladate sve. Teskoce budu i prodju, savladaju se. Losi dani dodju, protutnje poput oluje u nasem zivotu. Smire se. A touvek savladaju hrabre i pouzdane osobe.

Poslovno ste jaki i takvi ste i u ljubavi.Desi vam se da ste nekada neodlucni, ali to cinite samo zato da biste  doneli pravu i ispravnu odluku.Vi ste hrabre i pouzdane u svakoj situaciji, i nikad se ne dvoumite predugo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2