Blizanci i Rak:Njihovo srce je pravi dragulj-blago onome koga zavole!

Blizanci i Rak:Njihovo srce je pravi dragulj-blago onome koga zavole!

2023-10-16 0 By Admin

 

  RAK

Neko ste ko ume da voli kao retko ko na svetu. Kada se zaljubite, vi ste znak koji ce dati svoju dusu na tacni. Neko ste ko ume da prasta. Neko ko zna da je ljudski gresiti i ko rado daje jos jednu sansu. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ste neko cije je srce veliko kao nebo. Umete da volite toliko jako da je ljubav koju osecate toliko velika da od nje neko moze da zivi.

Vazno je da imate na umu da ste vi neko ko zasluzuje nekoga ko ce vas voleti istom jacinom. Dakle, vi ste znak cije je srce prosto predivno i ko nikada i ni u kom slucaju ne dize ruke od onog sto naumi.

Nemojte zaboraviti samu cinjenicu da ste osoba koja previse vredi i da ne treba da prastate tek tako. Mnogi bi voleli da su kao vi jer imate tu neku posebnu lepotu o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju. Nemojte zaboraviti da ste znak cije je srce pravi dragulj. Da je malo onih koji zasluzuju da ih pogledate, kamoli da ih volite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Za sam kraj cemo reci da ste znak koji je spreman da ostane uvek uz one do kojih mu je stalo, ali i da ste osoba koja je u stanju da prasta najvise na svetu… Ali, kada vam jednom pukne film, kada jednom odlucite da odete… Nema te sile koja ce vas ubediti da se vratite.

Stranice: 1 2