Cetvrtak,petak,subota:Tokom naredna tri dana sledi neocekivana sreca ovom znaku!

Cetvrtak,petak,subota:Tokom naredna tri dana sledi neocekivana sreca ovom znaku!

2023-10-18 0 By Admin

VAGA

Imate sansu da se upustite u nesto sto ce biti neizvesno.Ne zurite dok dobro ne ocenite situaciju i svoje sanse u toj situaciji.Vazno je da budete svesni sta cinite, kako ne bisate napravili gresku.Sa druge strane se mozete okrenuti  mudrim koracima, i mozda i uspehu.Razmislite sta cete!

 

SKORPIJA

Neko vam zagorcava vasu lepu situciju i cini vas nervoznim.Vreme je da otkrijete razlog zasto to cini.Mozda zeli privuci vasu paznju jer se zaljubljuje u vas, ili vas voli vec tajno? A mozda opet gaji ogromnu ljubomoru prema vasoj lepoti i vasim uspesnim koracima?

 

STRELAC

Budite svesni ad nije lako biti na vasem mestu. Postigli ste mnogo, a ovih dana svi zele vasu pomoc.Kako da im objasnite da morate da cuvate svoju poziciju?Da im ukazete da ste sve postigli trudom i da ne smete sebe dovesti u poziciju da nesto radite iza ledja vaznim osobama.

 

JARAC

Naredne dane imate sansu da pokazete nekome da vam se svidja.I ne samo to, vec da ga mnogo volite.Nemojte da izigrate svoje srce koje zaista oseca lepu i cistu ljubav prema odredjenoj osobi.Ne gusite osecanja, vec ih pustite van srca.Mozda vam se uzvrati i snadje vas neocekivana sreca!

 

VODOLIJA

U zadnje vreme ste nezadovoljni svojom pozicijom.Tek cete narednih dana poceti da gubite  autoritet kod onih kojim ste to bili.Na vama je da shvatite da se uloge menjaju u svacijem zivotu,pa i vasem.Imali ste vreme kada ste bili kralj nad svima, a sada se povlacite sa prestola.

 

RIBE

Unapred ste spremni da se mirite sa svime sto vam zivot donese.Svesni ste promenljivog zivotnog toka, i sve vam je jasno.Zato sa radoscu cekate naredne dane pune neocekivane radosti.Svesni ste da dolaze i tuzne situacije, manje lepe i manje srecne.To vas cini posebnom osobom jer ste realni u svemu.

Stranice: 1 2