Bik i Blizanci:Vladaju svetom jer sto hoce, to i mogu!

Bik i Blizanci:Vladaju svetom jer sto hoce, to i mogu!

2023-10-20 0 By Admin

Ovo su dva znaka koji su rodjeni da ostare zajedno!

BIK

Vreme je da svi znaju da ste stvoreni da vladate na svim poljima, jer sve sto hocete, to i dobijete.  Vi mozete da vladate svetom. Oni sto vas ne poznaju mogu samo da nagadjaju o vama. Mogu da vas vole ili kude, da pricaju o vama sa hvalom ili sa losim namerama.Ali zato oni sto vas poznaju mogu reci samo ono najbolje o vama.

Kao osoba ste dosta  dinamicni, ali ste odlucni i snazni u svojim namerama. Sve ono sto hocete to i mozete i tu vam nema  granice.Niste neko ko ce da odusta i da stane na prvoj prepreci koja vas lomi. Spremno cete se uhvatiti u kostac sa svakom preprekom i svakim problemom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jaki ste toliko da ne date da vas problem slomije, vec nastojite ga resiti. Cak i da je pred vama neresiv problem, vi cete ga na neki nacin prevazici i necete dozvoliti da vam utice na zivot. Da vam utice na dalji tok zbivanja, i nesto sto bi vas remetilo u daljim planovima.

Spremno se okrecete novim momentima koji vas cekaju i novim nadama u srcu. Zato ste kao partner  na radnom polju jako pozrtvovani. Na vasu se pomoc uvek mogu osloniti vasi prijatelji, mada cesto to cinite i na svoju stetu. Mozda biste trebali da birate drustvo i da znate sa kime se druzite. Na radnom polju ste  nezamenjivi jer ste vredni, radni i inteligentni. Ako nesto hocete, vi to i mozete jer vam sve ide od ruke.Imate novac u rukama i znanje u glavi.

I mada se cesto ne slazete u svemu sa jednim blizancem, rodjeni ste da ostarite zajedno. Srca su vam zaljubljena i bliska, ali uvek spremna da podrze vasu ljubav. A vasa ljubav je ono sto rusi sve pred sobom sto se prepreka tice. Vi ste rodjeni da svetom carujete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2