Bik i Blizanci:Vladaju svetom jer sto hoce, to i mogu!

Bik i Blizanci:Vladaju svetom jer sto hoce, to i mogu!

2023-10-20 0 By Admin

BLIZANCI

Kad volite, vasa ljubav je spremna da pogazi sve prepreke, pa ste zato rodjeni da vladate svetom!

Niste ni svesni kako ste bili maleni i nebitni u ocima  nekih osoba.Vasa je sreca da ste se zarekli da cete biti veci od svih.Bas kao da ste vladar sveta, zakleli ste se da cete biti jaci od onih koji vas omalovazavaju.Isli ste napred, gazili prepreke, trpeli i isli napred. Niste odustali, jer ste bili spremni da ispunite svoju duznost.Da cete biti i bolji i jaci  od onih koji su vas ponizavali.

I da ste postigli to da vladate svetom jer sve sto hocete, to ste i mogli! Niste odustali i to ste i postigli.Sada vas gledaju sa velikim postovanjem, mada neki sa ogromnom ljubomorom. Neki vas posmatraju sa nevericom,a opet vecina je onih koji vas gledaju kao postenu i vrednu osobu.Kao onu koja zasluzuje sve sto ima.I kojoj niko ne moze stati na put.

Vase je drzanje odlucno,ponasanje jano i konkretno u zavisnosti od situacioje. Vasa je ljubav na prvommestu i spremni ste sve da ucinite za voljenobice. A to je jedan bik,i to svi znaju. I mada  se cestone slazete bas u svemu, vasa srca su ujedinjenau ljubavi.Ivasa je ljubav ona koja rusi sve granice, sve prepreke i ide kroz trnje docilja.

Kao da ste rodjeni da  vladate svetom, spremni ste da to cinite sa lepim, a ne ruznim manirima.Znate da se postavite u svakoj situacijii. toje ono sto vas izdvaja od mnogih.Vreme je zanove radosti, a vama se cini ad ce tobiti vas zajednicki zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Pred vama novi koraci i drugaciji planovi, i novo zivotno poglavlje.Ono kad zelite da volite jednu osobu na svetu i da voli ona vas.Da jedno drugome budete sve, i da krojite svoju buducnost zajedno. Zato se i trudite da uvek ispostujete partnera, cak i da mislite drugacije.Nije vam bitno sto vam se nekada podudare razmisljanja. Vazan vam je krajnji cilj koji ce vam biti u korist vase ljubavi i zajednickih osecanja.

 

 

 

Stranice: 1 2