Subota,nedelja i ponedeljak:Konacno srecna desavanja ovim tuznim znacima!

Subota,nedelja i ponedeljak:Konacno srecna desavanja ovim tuznim znacima!

2023-10-20 0 By Admin

Konacno srecna desavanja ovim tuznim znacima, u naredna tri dana!

OVAN

Mozda je u naredna tri dana moguce da vam se pocnu redjati srecna desavanja. Mada neke okolnosti vec ukazuju na to, vi ne verujete u tu mogucnost. Morali biste biti mnogo optimisticniji i znati da se radujete. Nemojte biti stalno ozbiljni, pokazite malo osmeh!

 

BIK

Bilo bi dobro da se usmerite napred i tacno donesete neki plan. Nece vam ici dalje tako kako ste i navikli. Morate se odraziti na neki nacin i tacno znati sta vam je vazno. U danima za odmor resite se na veliki korak koji ste davno morali napraviti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Kosta vas mnogo vase nerviranje i steti vam u svemu. Zato ovih dana probajte da skrenete misli u drugom smeru. Vreme je da ono sto ne mozete promeniti, pustite kraju. Morate nastojati da nastupate racionalno u svemu, bez stresa i nerviranja, ma sta se desavalo.

 

RAK

Narednih dana su tek srecna desavanja na koja ne racunate.Imacete razloga da se radujete i budete odlucni u svemu.Jasno znate sta vam je ciniti, bas kao i ono sto bi vas radovalo. Ako niste do sada, sada malo pocnite da sledite srce.To je jedini put ka sreci.

 

LAV

Zasto se ne posvetite vise onoj koja to ocekuje od vas? Mozda sto ne zavredjuje vasu paznju, ili tek sto ste optereceni obavezama? Sta god da je u pitanju, moracete da se sredite i nadjete nacin da joj odgovorite.Svakako da ceka na vasa obrazlozenja.

 

DEVICA

Dok cekate srecna desavanja u svome zivotu, zivot prolazi. Prolazi i vasa volja da se vise nadate da ce ih i biti.Ne smete odustrajati od svojih nada, jer nada je sto se poslednje gubi. Mada ste ubedjeni da vas sreca nece, mozda vam se ovih dana posreci. Nemate pojma zbog cega, a bicete iznenadjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2