Nedelja,ponedeljak i utorak:Savrseni dani za ova dva zodijaka!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Savrseni dani za ova dva zodijaka!

2023-10-21 0 By Admin

Vreme je da jedan zodijak povuce odlucan potez na emotivnom polju!

OVAN

Savrseni dani mogu biti pred vama. Vasa emocija  je ono sto je jedino vazno i vise nemate snage da krijete osecanja. Guseci sopstvena osecanja, kao da gubite pravac i smer. Ne znate ni sta zelite, niti sta biste pre, pa zato morate nesto uciniti. Samo jedan odlucan potez moze biti jedini put do srece. Ucinite ga!

 

BIK

Mozda su pred vama sati sa duboko razmisljanje. Morate znati da ste i ovako u neizvesnoj i losoj poziciji. Zato morate da ucinite nesto jasno i konkretno. Nemate se sta  vise cuditi sto vam ide lose. Da bi vam bilo bolje morate da ucinite nesto sto ce menjati ceo vas zivot.

 

BLIZANCI

Svesni ste da odlucan potez moze da ucini mnogo.I da mnogo poboljsa, ali i toliko i pogorsa neke stvari. Zato pazite sta cinite, kako se ne biste morali suociti sa losim posledicama. Od vas se ocekuje da  smanjite ton u ophodjenju premajednoj odredjenoj osobi.

 

RAK

Ma kako bili dobri i ma sta ucinili nekim osobama, one vas nece ceniti. Jednostavno, ne ocekujte postovanje od onih koji ga nemaju. Pojedine osobe i ne znaju sta podrazumeva ta rec. Zato se distancirajte koliko je to moguce, i ostanite na mogucoj razdaljini. Sto dalje, to ce za vas biti bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ona koja vam se svidja, jos uvek cuti. Nikako da se oglasi po pitanju svojih osecanja. Vreme je da da se oglasi na bilo koji nacin. Vi biste da konacno znate na cemu ste, i sta je ono sto mozete ocekivati od nje. Mozda biste morali da vi ucinite neki odlucan potez. Mogu ovo biti savrseni dani.

 

DEVICA

Budite spremni  da saznate nesto sto vas je ranije zanimalo. Trazili ste istinu dugo vremena, pa ste tu znatizelju potisnuli.Sta mislite sada kada ispliva iznenada, kako ce vam biti!? Da li cete se osecati lose, ili izgubljeno,znajuci  sta je laz, a sta istina?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2